Wydarzenia mniejsza czcionka
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- Averus Wolfmaster
Wydarzenia mniejsza czcionka
Przedstawie problem:
W większych miastach z wieloma budynkami, magazynami, surowcami i prywatnymi przedsiewzieciami zaczyna robić się bardzo... brudno w oknie wydarzeń. Zerkasz co sie dzialo u postaci i musisz sie przekopywac przez sterty 'dwudziestoletni mezczyzna wchodzi do magazyn' albo 'czterdziestoletni mezczyzna mowi cos do czterdziestoletnia kobieta'.
Na pewno kazdy ma ten problem i kazdemu na widok tego przechodza ciarki po plecach, poza tym to smieci tez raporty. Ja osobiscie dlatego uciekam z miast, mozliwe, ze inni tez co znaczy, ze taka błahostka może nawet hamowac rozwój miast!
Rozwiazanie:
Mniejsza czcionka dla takich pierdół, tak jak wydarzenia związane z Tobą są pogrubione. Co wy na to?
W większych miastach z wieloma budynkami, magazynami, surowcami i prywatnymi przedsiewzieciami zaczyna robić się bardzo... brudno w oknie wydarzeń. Zerkasz co sie dzialo u postaci i musisz sie przekopywac przez sterty 'dwudziestoletni mezczyzna wchodzi do magazyn' albo 'czterdziestoletni mezczyzna mowi cos do czterdziestoletnia kobieta'.
Na pewno kazdy ma ten problem i kazdemu na widok tego przechodza ciarki po plecach, poza tym to smieci tez raporty. Ja osobiscie dlatego uciekam z miast, mozliwe, ze inni tez co znaczy, ze taka błahostka może nawet hamowac rozwój miast!
Rozwiazanie:
Mniejsza czcionka dla takich pierdół, tak jak wydarzenia związane z Tobą są pogrubione. Co wy na to?
Last edited by Averus Wolfmaster on Sat Jan 06, 2007 11:55 am, edited 1 time in total.
- Kalsiver
jak ktoś mówi do ciebie to masz to pogrubione... ale co do pomniejszenia czcionki jak ktoś lata od budynku do budynku to naprawdę dobry pomysł !
Jestem w 1 takiej osadzie i 2 osoby latają w te i wewte no i szału można dostać !
Jestem za pomniejszeniem !
Jestem w 1 takiej osadzie i 2 osoby latają w te i wewte no i szału można dostać !
Jestem za pomniejszeniem !

ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
- tehanu
Szału to można dostać jak trzeba latać tą postacią w tą i spowrotem
edit: zaraz, zaraz ale ja nie mówię że jestem przeciwna..
jak chcecie zmieniajcie..
mi to obojętne po prostu..

edit: zaraz, zaraz ale ja nie mówię że jestem przeciwna..
jak chcecie zmieniajcie..
mi to obojętne po prostu..

Last edited by tehanu on Sat Jan 06, 2007 11:46 am, edited 1 time in total.
- CzerwonyMag
- ushol
- ActionMutante
-
-
- Kalsiver
- w.w.g.d.w
-
- ushol
-
- ushol