Proponuje, zeby także w budynkach była możliwość zobaczenia ich wnętrz

Zdjęcia dla kilku typów budynków (shack, cottage, mud hut) postaram się wykonać własnym aparatem... pobawie sie troche w najblizszym czasie, i przesle efekty

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Rusalka wrote:Nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie!!!!!!!!
Rusalka wrote:Nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie!!!!!!!!
Zadnych grafik budynkow. Celowo typow budynkow jakie mozna postawic jest malo, zeby byly one jak najbardziej uniwersalne i kazdy mogl dopisac do nich co mu sie podoba. Obrazki budynkow zupelnie zepsulyby idee, na podstawie ktorej je implementowano.
Jak chcecie obrazki mozecie sobie robic notatki na ich temat, z grafikami wlacznie. Ale nie bedzie nic odgornie.
ActionMutante wrote:Jesli zostawisz notatke z wygladem twojego budynku, to git. Jesli nie to twoj problem.
Moje zdanie.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest