Przed pewnymi rzeczami sie nie ustrzezesz i ktos zawsze znajdzie sposob by ci dokuczyc ale moj pomysl jest wedlug mnie genialny i juz
Pomysły na dodanie nowych rzeczy lub zmian w Cantr
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- w.w.g.d.w
Nie takie rzeczy juz widzialem,np.jakis matol wlazl do budynku z jedynym kluczem do niego i tam zmarl a potem jego zwloki lezaly sobie bezpiecznie przez jakis czas w zamknietym budynku.
Przed pewnymi rzeczami sie nie ustrzezesz i ktos zawsze znajdzie sposob by ci dokuczyc ale moj pomysl jest wedlug mnie genialny i juz
- Elm0
- ushol
- Bziur
- Elm0
-
kemesO
- w.w.g.d.w
Ekshumacjii mowimy NIE!
To popsuloby caly moj pomysl.
Ostatnios mozna budowac budynki z egly.To calkiem ciekawe,wracamy do podstaw cywilizacjii z Reala.W tym duchu trzeba by dodac jeszcze lodz z trzciny.No moze nie z samej trzciny ale jednak.Jesli uwazacie ze to glupie to napiszcie to na jakims forum czy ksiedze gosci na stronie poiswiecone Thorowi Heyedahlowi.On na mniej wiecej takiej lodzi przeplynal Atlantyk i nie tylko.
Kolejny pomysl:wprowadzic efekt synergii do Cantr 2.Nie bede tego wyjasnial,poprostu wpiszcie sobie haslo "synergia w google i sie dowiecie o co chodzi.
To popsuloby caly moj pomysl.
Ostatnios mozna budowac budynki z egly.To calkiem ciekawe,wracamy do podstaw cywilizacjii z Reala.W tym duchu trzeba by dodac jeszcze lodz z trzciny.No moze nie z samej trzciny ale jednak.Jesli uwazacie ze to glupie to napiszcie to na jakims forum czy ksiedze gosci na stronie poiswiecone Thorowi Heyedahlowi.On na mniej wiecej takiej lodzi przeplynal Atlantyk i nie tylko.
Kolejny pomysl:wprowadzic efekt synergii do Cantr 2.Nie bede tego wyjasnial,poprostu wpiszcie sobie haslo "synergia w google i sie dowiecie o co chodzi.
- robin_waw
-
myszaq
- ushol
- Karwol
- robin_waw
Karwol wrote:...ja chciałbym aby stworzono niszczarkę do kopert i notatek, zbyt duzo szmelstwa wala się po ziemi, normalnie można czasami oszaleć patrząc na niektóre durnoty...
Było i jest chyba coś w tym kierunku robione, chociaż kiedyś było takie założenie że notatki nie będą niszczone i mają zostać jako świadectwo historii.
Żeby ktoś nie mógł zniszczyć dowodów zbrodni na przykład.
- Karwol
- Cantryjczyk
Ja kiedys proponowalem wprowadzenie opcji sluzacej do usuwania nadmiaru takich samych notatek. "Usuń duplikaty" czy cos w tym rodzaju. Wtedy gdy w inwentarzu byloby kilka egzemplarzy takiej samej notki, zostawalaby tylko jedna. Mozna by bylo w ten sposob pozbywac sie tez dowolnej edytowalnej notki, wystarczylobyt ja wyczyscic i usunac jako identyczna z inymi czystymi notatkami. Naduzyc by duzo nie bylo, bo latwo usuwaloby sie jedynie duplikaty.
A w ten sposob bardzo latwo by sie sprzatalo notebomby, oraz mase standardowych, ogolnodostepnych notatek pozostalych po zmarlych, jak mapy, prawa miejskie itp. Duze ulatwienie dla osob zajmujacych sie notatkami moim zdaniem, jesli by takie cos wprowadzono.
To nawet logiczne, jesli przy pomocy kilku klikniec z jednej notatki mozna zrobic 10 identycznych, w druga strone tez powino sie dac, z grupy identycznych zrobic jedna.
A w ten sposob bardzo latwo by sie sprzatalo notebomby, oraz mase standardowych, ogolnodostepnych notatek pozostalych po zmarlych, jak mapy, prawa miejskie itp. Duze ulatwienie dla osob zajmujacych sie notatkami moim zdaniem, jesli by takie cos wprowadzono.
To nawet logiczne, jesli przy pomocy kilku klikniec z jednej notatki mozna zrobic 10 identycznych, w druga strone tez powino sie dac, z grupy identycznych zrobic jedna.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.