Duze statki
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- Rusalka
Gulczak proszę, co drugi twój pomysł jest kompletnie absurdalny, jak piszesz to dla żartu to nie pisz, albo załużmy temat "bezsensowne pomysły implementacji" i będziesz mógł tam szaleć do woli. 

Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Gulczak
Rusalka wrote:Gulczak proszę, co drugi twój pomysł jest kompletnie absurdalny, jak piszesz to dla żartu to nie pisz, albo załużmy temat "bezsensowne pomysły implementacji" i będziesz mógł tam szaleć do woli.
Dziękuje za pomysł! hehe

Proszę nie zmuszaj nas, by naprawdę taki topic tworzyć...
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
-
Gulczak wrote:To ja chce aby możnaby było się rozbić taką motorówką! Rozbicie kosztowałoby 90 % utraty zdrowia, straciłoby się motorówke, ale za to możnaby było zniszczyć dowolny budynek nadbrzeżny (czyli np. Port) lub pojazd morski (np. galeona z całymi zapasami i załogą)
Rozumiem, że statek taranować dałoby się tylko w porcie, bo na morzu byłoby to samobójstwo (tracisz motorówkę i toniesz).
- Gulczak
AUTO wrote:Gulczak wrote:To ja chce aby możnaby było się rozbić taką motorówką! Rozbicie kosztowałoby 90 % utraty zdrowia, straciłoby się motorówke, ale za to możnaby było zniszczyć dowolny budynek nadbrzeżny (czyli np. Port) lub pojazd morski (np. galeona z całymi zapasami i załogą)
Rozumiem, że statek taranować dałoby się tylko w porcie, bo na morzu byłoby to samobójstwo (tracisz motorówkę i toniesz).
Dokładnie! Ciesze się, że chociaż ty popierasz mój pomysł!

Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt