Duze statki

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Rusalka

Postby Rusalka » Wed Sep 27, 2006 4:43 pm

Gulczak proszę, co drugi twój pomysł jest kompletnie absurdalny, jak piszesz to dla żartu to nie pisz, albo załużmy temat "bezsensowne pomysły implementacji" i będziesz mógł tam szaleć do woli. :?
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Gulczak

Postby Gulczak » Wed Sep 27, 2006 4:47 pm

Rusalka wrote:Gulczak proszę, co drugi twój pomysł jest kompletnie absurdalny, jak piszesz to dla żartu to nie pisz, albo załużmy temat "bezsensowne pomysły implementacji" i będziesz mógł tam szaleć do woli. :?

Dziękuje za pomysł! hehe :P Tylko to chyba byłoby do działu Dyskusji niezwiązanych.

Proszę nie zmuszaj nas, by naprawdę taki topic tworzyć...
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
AUTO

Postby AUTO » Wed Sep 27, 2006 5:04 pm

Gulczak wrote:To ja chce aby możnaby było się rozbić taką motorówką! Rozbicie kosztowałoby 90 % utraty zdrowia, straciłoby się motorówke, ale za to możnaby było zniszczyć dowolny budynek nadbrzeżny (czyli np. Port) lub pojazd morski (np. galeona z całymi zapasami i załogą) :twisted:

Rozumiem, że statek taranować dałoby się tylko w porcie, bo na morzu byłoby to samobójstwo (tracisz motorówkę i toniesz).
Gulczak

Postby Gulczak » Wed Sep 27, 2006 5:07 pm

AUTO wrote:
Gulczak wrote:To ja chce aby możnaby było się rozbić taką motorówką! Rozbicie kosztowałoby 90 % utraty zdrowia, straciłoby się motorówke, ale za to możnaby było zniszczyć dowolny budynek nadbrzeżny (czyli np. Port) lub pojazd morski (np. galeona z całymi zapasami i załogą) :twisted:

Rozumiem, że statek taranować dałoby się tylko w porcie, bo na morzu byłoby to samobójstwo (tracisz motorówkę i toniesz).

Dokładnie! Ciesze się, że chociaż ty popierasz mój pomysł! :P
Bo mnie na uśmiech zawsze stać

Nie lubię życia brać

Zbyt serio, serio zbyt

Bo ja na przekór wszystkim tym

Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!

Return to “Sugestie”