Smoki i inne

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Matix

Postby Matix » Sun Aug 20, 2006 7:18 am

w.w.g.d.w wrote:Jesli ktokolwiek z was sporzal do wiki zauwazy ze mamut istnieje,co ciekawe jest slabszy nieco od slonia.Dziwne.

Wynika to z prostej przyczyny. Słonie to skingedzi o wiele niebezpieczniejsze od pokojowo nastawionych mamutów.
http://www.matix.salon24.pl
Rusalka

Postby Rusalka » Sun Aug 20, 2006 9:01 am

I oto jest Matixa godne wytłumaczenie :D Pokojowe to one może i są (trzykronie bardziej) ale wcale nie słabsze! Mają twardszą :!: od słoni skórę, jeżeli którakolwiek z naszych postaci jest w stanie sobie coś takiego wyobrazić :)
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Fri Sep 01, 2006 4:14 pm

A tak wracajac do surowcow na morzu.Moze pokryc morze siatka lokacjii do ktorych mozna zadokowac,na ktorych sa surowce i zwierzeta.Problem chyba w tym ze wszystkie projekty trzeba byloby robic z lodki,bez wychodzenia z niej(chyba ze nauczymy cantryjczyka plywac,wowczas moglby plynac bez pomocy statku).
Moze zrobic osobny temat o tym,z ankieta itd. ?
Mattan

Postby Mattan » Fri Sep 01, 2006 5:09 pm

Trzęsienie ziemi po którym z morza wynurzyłyby się male piaszczyste lub skaliste wysepki z jedną lokacją i rzadkimi surowcami. Np. korale na biżuterie oczywiście perły drogie kamienie typu szmaragdy, topazy itp. no i drogocenne metale. 8)
No i oczywiście zero żywości... no może jakaś rybka, ośmiornica (mniam), homar czy małże.
Rusalka

Postby Rusalka » Fri Sep 01, 2006 5:26 pm

Mattan wrote:Trzęsienie ziemi po którym z morza wynurzyłyby się male piaszczyste lub skaliste wysepki z jedną lokacją i rzadkimi surowcami. Np. korale na biżuterie oczywiście perły drogie kamienie typu szmaragdy, topazy itp. no i drogocenne metale. 8)
No i oczywiście zero żywości... no może jakaś rybka, ośmiornica (mniam), homar czy małże.

Są takie...
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka

Return to “Sugestie”