Narzedzia natychmiastowej(_no coment_) smierci

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Szynszyl

Postby Szynszyl » Sat Oct 28, 2006 10:10 am

SUCHY wrote:Myślę raczej, że chodziło o to, że na przykład takie Google urodziło się wszechwiedzące i każdy może korzystać z jego wiedzy...

Zgadza sie SUCHY ale jest tez powiedzenie "koniec języka za przewodnika" a nikomu palce nie uschną gdy napisze krótkie wyjaśnienie mniej doswiadczonemu forumowiczowi, zwłaszcza że Rusałka chyba nie zmeczył sie bardzo wklejając ten link ktory tak swoją droga był świetnym sposobem na wytłumaczenie...
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Sat Oct 28, 2006 1:13 pm

Już się wszyscy wyżalili? Możemy wrócić do tematu? Czy jeszcze ktoś ma ochotę powiedzieć że Rusałka się wywyższa a Mattan to lamer? Możemy wracać do tematu nagłej śmierci? No chyba że jest on zakończony.
Milo

Postby Milo » Sat Oct 28, 2006 1:20 pm

Przepraszam ale nie do konca rozumiem temat. Chodzi Wam o to zeby niebezpieczny typ, majacy zapas jedzenia, lekow i zelazna tarcze mogl byc zlikwidowany w miare szybko a nie trzymany latami w jakims lochu, tak?
I zeby przy okazji nie powstala jakas wunderwaffe?

Edit:
Link podany przez Docenta dwie strony temu wlasciwie konczy rozmowe... Nie rozumiem...
Last edited by Milo on Sat Oct 28, 2006 1:34 pm, edited 1 time in total.
Gin

Postby Gin » Sat Oct 28, 2006 1:20 pm

a możemy...

Według mnie to kolejny pomysł całkowicie bez sensu, we wszystkich proponowanych tu wersjach, podbnie zresztą jak i wszystkie inne wariacje tego typu: broń palna, armaty etc.
RadioActive

Postby RadioActive » Mon Oct 30, 2006 8:32 pm

Ok, przedstawiłem pomysł, nie podoba się, temat do zamknięcia... :cry:

No ale co tam, w 6666 dniu znowu go przedstawie...

Return to “Sugestie”