Pomysły na dodanie nowych rzeczy lub zmian w Cantr
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- Elm0
- w.w.g.d.w
Artur wrote:po co przesadzac? dla przygodypotem twoja postac bedzie opowiadac ze przeszla zywo przez "gory smierci" , na dowod pokaze zloto i diamety, rozpali u innych chec dokonania tego samego , zdobedzie slawe i uznanie, a swoja droga to ma ktos ta tarcze z skorupy zolwia w polskiej strefie? bo jak nie to mysle ze taka nagroda ze przejscie przez taka gore byla by idealna, szpan jak nic
Zeby zdobyc zloto i diamenty nie trzeba chodzic gdzies w "gory smierci",sa calkiem normalne gory gdzie da sie to zdobyc ale jesli chodzi o weze i zolwie to z checia bym se skoczyl nawet do innej strefy,niestety taka podroz jest zazwyczaj w jedna strone wiec o mapie pokazujacej droge do takiego miejsca nie ma co liczyc tym bardziej nie ma co liczyc na szpan.

- Artur
- lukaasz
-
Raczej breloczki do kluczy mogłyby być, które to można nazywać
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Loc
- lukaasz
- NiKnight
- OktawiaN :)
-
może wprowadzić taką małą kosmetyczną zmianę, że kiedy brakuje nam jedzenia, to pokazuje się komunikat nie "głodujesz", ale "jesteś głodny"? zmiana kosmetyczna, ale od razu wiadomo, o co chodzi, przecież jeśli właśnie przed chwilą skończyło mi się jedzenie, to jestem głodny, chce mi się jeść, a że głoduję--->to można powiedzieć dopiero po dłuższym czasie
diabeł tkwi w szczegółach
nawet w angielskiej strefie jest "You are hungry", co znaczy "jesteś głodny", a nie "głodujesz"--->wiem, bo miałem postać
diabeł tkwi w szczegółach

nawet w angielskiej strefie jest "You are hungry", co znaczy "jesteś głodny", a nie "głodujesz"--->wiem, bo miałem postać
- CzerwonyMag
- w.w.g.d.w
Ostatnio znalazlem jedna postacia taki surowiec jak obsydian i zauwazylem ze jest bardzo niedoceniony.Wlasciwie jeszcze do niczego n ie mozna go wykorzystac.W realu obsydian jest naturalnym szklem pochodzenia wulkanicznego(jest nieprzezroczysty wiec normalnego szkla w pewnych sprawach nie zastapi).
Obsydian byl (i jest) uzywany do produkcjii narzdzi,broni,ozdob.Groty wloczni i strzal,bizuteria,maski oraz ostrza siekier,nozy czy mieczy.
Moze warto byloby cos z tym surowcem zrobic?
Obsydian byl (i jest) uzywany do produkcjii narzdzi,broni,ozdob.Groty wloczni i strzal,bizuteria,maski oraz ostrza siekier,nozy czy mieczy.
Moze warto byloby cos z tym surowcem zrobic?
To samo cynk uzywany jest tylko przy produkcji brazu. Mozna by go przeciez tez gdzies zastosowac chociaz jako skladnik trucizny. Rozpuszczaloby sie go w wodzie i dodawalo do jedzenia
EDIT: Dobre
Kiedy jadlo by sie jedzenie z trucizna ubywalyby sily i naprzyklad 5% zyc po codziennym spozyciu. Nie wyswietlalyby sie zadne opisy. Trudno by bylo sie spostrzec ze ktos nas truje

EDIT: Dobre

- ActionMutante