Zmiana systemu umiejetnosci

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Hal

Postby Hal » Sat Feb 04, 2006 2:43 pm

Izabela wrote:Wiem, gdzie jest angielska strefa (to znaczy ta moja postac wie) - ile i w jakim kierunku nalezy plynac. Jeszcze jakies pytania?

Mam jeszcze wiele pytań ale nie sa one zgodne z NZ wiec ich nie zadam. To co powiedzialas wlasciwie mi wystarczy bo wiem,ze te wiadomosci szybko sie rozejda legalna droga i moje postacie predzej czy pozniej dowiedza sie wiecej szczegolow. Ech wprost nie moge sie doczekac.
WojD

Postby WojD » Sat Feb 04, 2006 2:44 pm

Oj Matix... Te mapy, to pewnie będą warte tyle, że niewiele państw będzie stac na ich zakup ;)

Ten kontakt, to chyba najważniejsze wydarzenie w historii Polskiej Strefy.
I zachowanie tajemnicy będzie tu jak najbardziej słuszne - tak jak Vlo. czy Cechowice trzymały długo w tajemnicy położenie kolonii...

Najgrosze, że nawet mnie Iza nie chce powiedzieć skąd ten 'angol' przypłynął :( Ale dobrze mi tak, ja Jej nie powiedziałem gdzie sa kolonie Cechowic ;)
==============
Matix

Postby Matix » Sat Feb 04, 2006 3:20 pm

hm... Nie sądziłem, że mi odpowiesz :twisted:

W sumie to będzie niezła jadka jak on przyjedzie.

I do ludzisk. Obsadziłem kilka najważniejszych misat i stoję tam z długopisem i notatnikiem. Będę zapisywać wszelkie NNZ. I potem prześlę do mariola. Tak tylko uprzedzam. :twisted: :roll: :twisted:
http://www.matix.salon24.pl
KilDar

Postby KilDar » Sat Feb 04, 2006 3:26 pm

a może byś tak przeczytał najpierw co napisałeś, a potem klikał 'submit' :P
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut
Izabela

Postby Izabela » Sat Feb 04, 2006 3:28 pm

KilDar wrote:a może byś tak przeczytał najpierw co napisałeś, a potem klikał 'submit' :P

Wyjales mi to z ust... kiedy po piatym przeczytaniu nadal nie wiedzialam, o co mu chodzi...
I'm not anti-social; I'm just not user friendly.
WojD

Postby WojD » Sat Feb 04, 2006 4:00 pm

Matix wrote:hm... Nie sądziłem, że mi odpowiesz :twisted:

I do ludzisk. Obsadziłem kilka najważniejszych misat i stoję tam z długopisem i notatnikiem. Będę zapisywać wszelkie NNZ. I potem prześlę do mariola. Tak tylko uprzedzam. :twisted: :roll: :twisted:

Hmm... co to jest jadka? Masz na mysli to, że Anglik pozabija wszystkich w miescie? Czy, że zabiją Anglika? A może go zjedzą???

Po co obsadzałeś misaty i co to są misaty?

Długopis to narzędzie czy broń?

I pozdrów mariolę

:D
==============
Hal

Postby Hal » Sat Feb 04, 2006 5:08 pm

Image
Bziur

Postby Bziur » Sat Feb 04, 2006 6:15 pm

wojd wrote:
Matix wrote:hm... Nie sądziłem, że mi odpowiesz :twisted:

Hmm... co to jest jadka? Masz na mysli to, że Anglik pozabija wszystkich w miescie? Czy, że zabiją Anglika? A może go zjedzą???

Po co obsadzałeś misaty i co to są misaty?

Długopis to narzędzie czy broń?

I pozdrów mariolę

:D

Misaty są to takie miski w krztałcie koryt służące do wspólnego spożywania obiadu

Długopis - jak sama nazwa wskazuje jest to spis najdłuższych tras w cantr

A właśnie o co chodzi z tą jadką? Czy macie zamiar zrobić ucztę przy misacie? :lol:
Image
Sierak

Postby Sierak » Sat Feb 04, 2006 6:54 pm

Izabelo niestety chyba(na 70%) kilka rzeczy skojarzyłem...trudno...nieco szybko się to rozeszło...ale nie znam kierunku do Angoli, więc najważniejsze przede mną :) Ale chyba już wiem, gdzie ten kierunek na pewno nie jest. Chyba byłem blisko moją postacią do conajmniej jednej z twoich postaci.
ImageImage<-- Kliknij proszę w oba, z góry dziękuję :)
Gnom

Postby Gnom » Sun Feb 05, 2006 3:11 am

Marzyciele... Nie zadalismy jednego pytania, na ktore Izabela nie moze (?) odpowiedziec. Czyli jak daleko jest strefa angielska... Bo 10 lat podrozy na przyklad eliminuje raczej mozliwosc stalego kontaktu. A pewnie jest baaaardzo daleko....
Matix

Postby Matix » Mon Feb 06, 2006 9:45 am

Czemu? Organizowano by wtedy wyprawy handlowe do strefy angieskiej, ale wtedy gdyby miała łatwodostępne jakieś surowce, przykładowo miedź. Inaczej, to z pewnością wiele postaci tam popłynie z czystej ciekawości.
http://www.matix.salon24.pl
Bziur

Postby Bziur » Wed Feb 08, 2006 12:24 pm

A ja proponuje wyposarzyć trzy Szkutery w załogę z kuszami i zrobić inwazję :twisted:
Image

Return to “Sugestie”