Dzieci w Cantr?

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Miri

Postby Miri » Sun Aug 03, 2008 12:39 pm

SUCHY wrote:Nie, nie...
Nie róbmy z Cantra the sims...

Nie, nie...
Ja zaraz komuś nakopię :evil:

Zupełnie inna gra (Perfect World, może komuś się obiło o uszy/oczy):
GMi do pupy, event=wypuśćmy kilka bossów do miasta
na forum kilkoro graczy się zebrało i postanowiło coś zrobić, cokolwiek...
- pokaz mody! (tryb fashion bardzo rozbudowany w grze) :arrow: buu! nie róbcie z PW simsów!
- wybory miss i mistera serwera! (personalizacja wyglądu rozbudowana jeszcze bardziej niż fashion) :arrow: buu! nie róbcie z PW simsów!
- nakręćmy jakiś film! ale nie mordobicie/mobkobicie/bossobicie, tylko coś z fabułą, i jajem na dodatek! (pierwsza propozycja - telenowela brazylijska :D ) :arrow: buu! nie róbcie z PW simsów!

NIGDZIE nie można zaproponować NIC, co w jakikolwiek sposób zawierało się w simsach, bo komentarz będzie zawsze ten sam:
buu! nie róbcie z -tu_wstaw_nazwe_gry- simsów!

Tak, z całą stanowczością stwierdzam, że komuś nakopię.
Ekipie EA Games :twisted:
cald dashew

Postby cald dashew » Mon Aug 04, 2008 10:24 am

Co wy sie tych dzieci i rodzicow znowu uparliscie to juz nudne zaczyna byc.. pozatym nie podoba mi sie pomysl w ogole. Jest wysmienicie jak jest.

Ps. Choc pojawiajace sie co jakis czas dwudziestoletnie "dzieci" w kołysce wkurzają mnie coraz bardziej. Czesto przypomina to jakąś szopkę. Może to zbiorowa iluzja a te "dzieci" to tak naprawde potezni magowie grajacy na instynktach postaci? .. hm.. ale chyba ktos kiedys powiedzial ze w Cantr nie ma czarów..
Image
Image
Image
Villon

Postby Villon » Mon Aug 04, 2008 11:03 am

cald dashew wrote:Ps. Choc pojawiajace sie co jakis czas dwudziestoletnie "dzieci" w kołysce wkurzają mnie coraz bardziej. Czesto przypomina to jakąś szopkę. Może to zbiorowa iluzja a te "dzieci" to tak naprawde potezni magowie grajacy na instynktach postaci? .. hm.. ale chyba ktos kiedys powiedzial ze w Cantr nie ma czarów..

Oj, cald. Czary w cantrze się zdarzają... :wink: Może rzadziej niż kiedyś ale jednak...

A ja znam jedną rewelacyjnie odgrywaną postać "dziecka". A ponieważ nie włączyłam sobie u niej "CANTR CHARDESC" jej "rzeczywisty" wiek zupełnie nie przeszkadza. 8)

Natomiast rodzice, dzieci, ciąże i te, no, podstawowe komórki w Cantr - mam nadzieję, że tego nie doczekam :roll:
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*
Laura_

Postby Laura_ » Mon Aug 04, 2008 11:34 am

ja tam nie ulegam tej zbiorowej iluzji :twisted:
cald dashew

Postby cald dashew » Mon Aug 04, 2008 11:35 am

Villon wrote:Oj, cald. Czary w cantrze się zdarzają... :wink: Może rzadziej niż kiedyś ale jednak...

czary tak ;) ale nie fantastycznie potrzegana magia wladana przez ludzi w szatach czesto czerwonych (która może nawet nie-rzadko zabić).

Ja nie wątpię że niektóre z dorosłych "dzieci" mogą być bardzo dobrze (nawet świetnie) odgrywane ale gra nie daje mozliwosci odgrywania dziecka i obserwowanie z boku jak ktos tuli malutkie dziecko na rączkach (które niestety ma 20 lat) może wydawać się troszkę.. żałosne :roll: jeżeli będzie możliwe w przyszłości granie postacią w wieku 1-20 to co innego ale teraz cos robione na sile raczej nie wychodzi (nie wszyscy się "wczują" i beda uważać 20latka za dziecko, a ja sie nawet wczuwac nie chce)
Image

Image

Image

Return to “Sugestie”