Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
111.1 Widzisz jak Cezary przeciaga Pirat z Wiezienie do Miejskiewo
111.1 Cezary mowi: "Zostales oskarzony (...) za co zostaniesz sciety na miejscu
111.1 Cezary mowi: *podchodzi do oskrazonego i prowadzi go na srodek polany*
111.2 Pirat mowi: *kleka spokojnie, spoglada na wszystkich obecnych*
111.2 Cezary mowi: Czy skazany pragnie cos powiedziec?
111.1 Pirat mowi: A żeby was wszystkich <cenzura> *kladzie glowe na pienku pod naciskiem reki kata*
111.3 Widzisz jak Cezary zabija Pirat przy pomocy Stalowy Topór Bojowy
I co z nimi zrobc? Glodzic? Maja zapasy.
Ranic? Albo maja leki, albo uciekna, kiedy straznik bedzie wchodzil do pomieszczenia
No i, kazdy z nich ma kilkaset gram roznych surowcow, bron, narzedzia... U jednego delikfenta znalezlismy lom, wiec wkrotce moznabylo sie spodziewać proby ucieczki...
KeVes wrote:CM, nie off-tpopuj
KeVes wrote: Jakbym był dorosły, to bym nie grał w to zielone COŚ.Od tego zacznijmy
Mattan wrote:Co to jest offtop. To moje pierwsze forum i naprawdę do końca nie wiem.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Rusalka wrote:*wzdycha ciężko i oscentacyjnie*
Szynszyl wrote:Nie zagłebiając sie w sytuacje, nie rozumiem twojej reakcji Rusałka dziwisz sie Mattonowi że nie wie co to jest Offtop, a mam pytanie ty sie urodziłes wszech wiedzący?? tez kiedys nie wiedziałes co to jest więc troche wyrozumiałosci dla mniej doświadczonych...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest