magicek wrote:Jak masz krotkie rude wlosy, piegowata twarz, jestes maly i gruby nigdy nie bedziesz uwodzicielem...
Nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz

(tak sobie wspominam pewnego znajomego co wyglad mial hmmm... slaby a zadziwiajaco latwo mu przychodzilo uwodzenie... i to skuteczne).
Dla mnie ta dyskusja jest jedna wielka bzdura - z obu stron. O wygladzie decyduje hmm... powiedzmy los (no... geny niby ale w sumie to czesto ciezko tak prosto wyprowadzic). Wiec losowo przyznawany wyglad jak i umiejetnosci jest w sumie dobrym i naturalnym pomyslem. Bzdura jest na pewno wybieranie sobie wygladu. Jak i bzdura jest dla mnie odgrywanie koloru oczu czy wlosow (juz o tym parokrotnie pisalem i argumenty w stylu "mozna to mowic w ** mnie nie przekonaja bo sa po prostu zalosne - wystarczy, ze pojawi sie nowa osoba w lokacji i nie bedzie wiedziala, ze jakas panna przed chwila sie opisala jako rudowlosa... i zacznie od "witaj blond pieknosci"

- po prostu zenada *smieje sie*).
A mam wrazenie, ze czesc grajacych to jakies totalne bezplciowce. Wlasnie poniekad dlatego, ze ciezko uzyc wielu opisowych zwrotow w stosunku do innych jak ich tak naprawde nie widac.
Ale co tam... i tak niestety wiekszosc zalogi tego tak nie widzi a jak ostatnio przeczytalem, ze wizja Cantr jest glownie ekonomiczna to coz... az zal 4-litery sciska. Bo na cholere wtedy cale odgrywanie?
no... to sobie pomarudzilem