Pomysły na dodanie nowych rzeczy lub zmian w Cantr
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- Alutka
Re: Pomysły na dodanie nowych rzeczy lub zmian w Cantr
Niestety tutaj muszę się zgodzić z andrzejkiem. W Cantr ma znaczenie kto zgłasza pomysł/skargę. 

“Man sacrifices his health in order to make money.
Then he sacrifices money to recuperate his health. He is so anxious about the future that he does not enjoy the present; he lives as if he is never going to die, and then dies having never really lived.”
Then he sacrifices money to recuperate his health. He is so anxious about the future that he does not enjoy the present; he lives as if he is never going to die, and then dies having never really lived.”
- gala
W Cantr (zarówno poza grą jak i w grze) ma znaczenie kto pomysł zgłasza. Zdecydowanie ma.
PS. Ilość postaci leci po równi pochyłej, a tymczasem PD trzeba chyba prosić o odblokowanie możliwości tworzenia postaci, które według słów przedstawiciela PD miało wrócić początkiem czerwca. Whatever.
PS2. Dekalina... a, nie... lepiej zostawię to bez komentarza.
PS. Ilość postaci leci po równi pochyłej, a tymczasem PD trzeba chyba prosić o odblokowanie możliwości tworzenia postaci, które według słów przedstawiciela PD miało wrócić początkiem czerwca. Whatever.
PS2. Dekalina... a, nie... lepiej zostawię to bez komentarza.
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.
https://www.reddit.com/r/Cantr/
-
Byłoby to dużym problemem, żeby opis pogody umieścić nad tym obrazkiem, zamiast pod?
- witia1
Przydałoby się oznaczenie na skrzyni towarowej czy jej zamek jest zamknięty czy otwarty.
Odkładanie klucza za każdym razem by to sprawdzić jest nieco upierdliwe ^^.
Odkładanie klucza za każdym razem by to sprawdzić jest nieco upierdliwe ^^.
Rest In Pieces.
-
Guziki z małych kości. Tak wiem, ludzie przestaną robić chitynowe, szylkretowe itp. Ale kości jest wszędzie za dużo i trzeba jej jakoś zużyć.
- gala
dekalina wrote:Guziki z małych kości. Tak wiem, ludzie przestaną robić chitynowe, szylkretowe itp. Ale kości jest wszędzie za dużo i trzeba jej jakoś zużyć.
Wszystkiego jest wszędzie za dużo.
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.
- Greek
- Programming Dept. Member/Translator-Polish
Wiele razy mówiłem, że z kośćmi nie ma problemu, bo można je spalić by mieć popiół.
‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’
-
Na co mi popiół, jak potrzebuję guzików? No dobra, idę szukać tej chityny.
- gala
Mam kości potrzebuję radia. Zacznę narzekać na forum, że nie da się robić obudowy z kości. No bo mam kości, a chcę radio.
-
To co innego. Nikt nie robi nadajników z kości w rzeczywistości. A brak kościanych i drewnianych guzików serio mnie zdziwił.
- witia1
Dlaczego nie? Kości mogłyby się nadać na obudowę. Natuarlnie mamy znacznie łatwiejsze do wykorzystania w masowej produkcji materiały ale
tak generalnie to dlaczego nie? Sporo rzeczy dałoby się robić z kości gdyby tylko się zastanawiać nad wykorzystaniem nadmiaru materiału a się nie da.
I nie jestem przeciwny dla samego "innych rzeczy też się nie da" tylko im więcej rzeczy wymaga surowców których dostęp jest potencjalnie utrudniony tym lepiej dla ekonomi zielonego świata.
tak generalnie to dlaczego nie? Sporo rzeczy dałoby się robić z kości gdyby tylko się zastanawiać nad wykorzystaniem nadmiaru materiału a się nie da.
I nie jestem przeciwny dla samego "innych rzeczy też się nie da" tylko im więcej rzeczy wymaga surowców których dostęp jest potencjalnie utrudniony tym lepiej dla ekonomi zielonego świata.
Rest In Pieces.
- w.w.g.d.w
Przyszło mi do głowy że gdyby każdy atak przy okazji prowadził do przypadkowego zniszczenia ubrania generowałoby to sporo śmiesznych sytuacji.
Wystarczyłaby jakaś drobna szansa, 0,01% że jakieś ubranie się "rozedrze" albo "zgubi" podczas walki, najpierw wierzchnie a potem bielizna.
Wystarczyłaby jakaś drobna szansa, 0,01% że jakieś ubranie się "rozedrze" albo "zgubi" podczas walki, najpierw wierzchnie a potem bielizna.

- gala
w.w.g.d.w wrote:Przyszło mi do głowy że gdyby każdy atak przy okazji prowadził do przypadkowego zniszczenia ubrania generowałoby to sporo śmiesznych sytuacji.

-
Mnie się podoba. Nareszcie byłby powód, żeby zużyć te tony tkanin w magazynach.
- witryna
Nie lepiej już wprowadzić zużywanie się odzieży, tak jak w przypadku narzędzi? Z tym, że do naprawy trzeba będzie wykorzystać odrobinę materiału, z którego ubranie wykonano.
- Uninstall Cantr, play Tetris.
YOU NOOB.