dekalina wrote:Nadal nie znalazłam przykładu przeczącego temu stanowisku -> viewtopic.php?f=43&t=19667&p=569966#p569961
Antoinete.
Tylko chyba śpi.
A właściwie, to chyba spała trzy dni temu.
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
dekalina wrote:Nadal nie znalazłam przykładu przeczącego temu stanowisku -> viewtopic.php?f=43&t=19667&p=569966#p569961
3. Gracz jadł piasek widelcem.dekalina wrote:Nie mówię, że wszystkie postacie mają być wybitne. Wiem, że ciężko taką stworzyć. Ale da się zauważyć, że te z najbardziej rozbudowanymi opisami nie są nawet nudne, tylko stale (lub prawie stale) śpią, bo:
1. gracz spodziewał się czego innego (zwykle czegoś w klimacie fantasy lub anime) i zakończył przygodę z cantr po przywitaniu się.
2. gracz jest znudzony cantrem jako całością, grywa z doskoku i najprawdopodobniej wciśnie krzyż minutę po wstawieniu opisu o wymarzonej długości.
[...]
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.
dekalina wrote:Chętnie poparłabym taki postulat, gdyby wyszła z nim graczka od Antoinete, Bianki, Meg Mard, Attylli itd. Kogoś kto stara się grać, i wygląd postaci jest mu potrzebny, żeby oddać jej charakter. Ale tak się składa, że oni się spokojnie mieszczą w takim limicie, jaki jest, a marudzą osoby, które już praktycznie odeszły.
rd1988 wrote:Moje postacie na przykład nigdy już nie będą ciekawe, i zdaję sobie z tego sprawę - wypaliłem się, nie mam czasu, i gdzieś od roku lawiruję między wciśnięciem krzyża bo gra znudziła mi się totalnie.
dekalina wrote:rd1988 wrote:Moje postacie na przykład nigdy już nie będą ciekawe, i zdaję sobie z tego sprawę - wypaliłem się, nie mam czasu, i gdzieś od roku lawiruję między wciśnięciem krzyża bo gra znudziła mi się totalnie.
Nie ma co tworzyć zbędnych bytów, kiedy gracze sami potrafią ocenić swój poziom starania się.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest