Kutry rybackie, tworzywa sztuczne, sztućce

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Marcia

Postby Marcia » Mon Jun 05, 2006 7:22 am

Gnom wrote:
No to chyba nie bywasz w cywilizowanych prawdziwie miejscach. Pamiętam jak niedawno kilof był świetną bronią. Teraz szable zaczynają być standardem, zwłaszcza na D*...

Tak, duze miasta omijam szerokim łukiem.. wolę być blisko natury, pobiegać sobie nago po lesie i od czasu do czasu przywalić pałką jakiemuś misiowi po łbie.. ;)
Rusalka

Postby Rusalka » Mon Jun 05, 2006 8:12 am

Susel wrote:Pozwole zwrocic tez uwage, ze 90% otaczajacego nas swiata jest w 100% inne niz w Cantr... :wink:

I przygladaj sie lepiej bo to ja napisalem nie OktawiaN...

Nie widze tego plastiku w Cantr...

Sorry, źle musiałem wyciąć posta:) W każym razie plastik jest tak czy inaczy inaczej odegłą przyszłością i jak na dzień dzisiejszy to też go nie widzę w Cantr.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Leming

Postby Leming » Wed May 09, 2007 8:13 am

Sasza wrote:Choć na statku jaką wędke zarzucić przydało by się...

Znowu archeologia, ale akurat interesuje mnie taka możliwość, a właściwy wątek już jest. Czy ktoś wie, czy przewiduje się możliwość wędkowania na statku? Niechby nawet z połową lądowej wydajności, bo to w końcu inne warunki.
domeq

Postby domeq » Wed May 09, 2007 8:34 am

Mozna zarzucac sieci o ile wiem.
Leming

Postby Leming » Wed May 09, 2007 10:12 am

Sieci na łódkach są, ale chodzi mi raczej o dostarczenie sobie rozrywki na długie godziny rejsów...

Return to “Sugestie”