Automatyczny generator lokacji
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- Susel
- PRUT
- marol
- PRUT
- Forien
po pierwsze: jestem tu nowym graczom i duzo nie wiem
po drugie: chcialbym sie przywitac
po trzecie: przejdzmy do rzeczy:
Mówicie, że niektóre Wasze postacie są na odludnych miejscach... a ja z 10 postaci tylko jedną miałem przy (!!!) morzu... reszta jest w glębi lądu, każda z porządnie zabudowanej osadzie z 20-30 mieszkancami... ja chce pusta lokacje!!
Pomysl samorozrastajacego sie swiata nie jest zly, ale tu chyba nie pasuje... i jeszcze jedno: czy wszystkie narodowości grają na jednym i tym samym świecie? a jeśli tak, to gdzie są ruski? północ, południe, wschód czy zachód?
po drugie: chcialbym sie przywitac
po trzecie: przejdzmy do rzeczy:
Mówicie, że niektóre Wasze postacie są na odludnych miejscach... a ja z 10 postaci tylko jedną miałem przy (!!!) morzu... reszta jest w glębi lądu, każda z porządnie zabudowanej osadzie z 20-30 mieszkancami... ja chce pusta lokacje!!
Pomysl samorozrastajacego sie swiata nie jest zly, ale tu chyba nie pasuje... i jeszcze jedno: czy wszystkie narodowości grają na jednym i tym samym świecie? a jeśli tak, to gdzie są ruski? północ, południe, wschód czy zachód?
- docent
-
nemo49
- Forien
- docent
- Chatette
Forien wrote:ale i tak nie wiesz gdzie plynac z polskiej strefy, bo ogolnej mapy chyba nie ma... ee tam... robie nowa postac, buduje statek i plyne ciagle na polnoc... moze swiat jest okragly?
Nie ma "ogolnej" mapy bo zadna postac jeszcze nie widziala i nie oplynela calego swiata tak, by stworzyc TAKA mape.
Badania opinii publicznej opierają się na fałszywej przesłance, że publiczność posiada opinię.
- marshall
-
nemo49
- ActionMutante
Susel wrote:I nie chce nieskonczonego swiata! Dlaczego?! Bo marze o dniu gdy caly swiat Cantra bedzie odkryty, zamieszkany i zurbanizowany!
Taaak i wybijemy wszystkie zwierzeta, potem zbudujemy bomby atomowe i roz****y wszystko!!!
To by byl czad!!!
Precz z nieskonczona liczba lokacji... tak jak w realu- chcesz byc pustelnikiem? poradzisz se ... do czasu... az wszystko kupia kapitalisci hehehe
Swiatlo atomowe...tralala
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
- Forien
-
Sasza
Moje postacie natrafiły na urodzajne, puste lokacje, gdzie dotąd przyroda sama o siebie dbała. Było mnóstwo surowców (tylko siedzieć i żelazo wytapiać) ale też zawsze w takich miejscach jest o wiele, wiele za dużo zwierząt.
Jedna z tych postaci nieżyje (zabita przez wilka), druga jest o cios słonia od śmierci (a słoni jest czasem kilkanaście w tamtych okolicach).
Puenta moja jest taka, by te wszystkie zwierzęta teleportować na wyspe Vl*rian lub *Fic

Jedna z tych postaci nieżyje (zabita przez wilka), druga jest o cios słonia od śmierci (a słoni jest czasem kilkanaście w tamtych okolicach).
Puenta moja jest taka, by te wszystkie zwierzęta teleportować na wyspe Vl*rian lub *Fic
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.