Wystawy, galerie , pomniki i wszystko co upieksza gre
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- PRUT
Galerie - nie (można umięsciś je w budynku)
Rzeźby, rękodzieła - tak, jak najbardziej
Po co? By powstały zajęcia niezwiązane z przemysłem lub rolnictwem. I fajnie sobie postawić swój pomnik, lub sprzedawać figurki z samym sobą na przykład.
edit: powiem więcej - mozna by wprowadzić nowy skill mówiący o zdolnościach artystycznych i po zakończonym projekcie system losowy by dodawał opis danego dzieła, np. ładny, piękny, brzydki itp. w zalezności od skila wlasnie.
Przybywasz do Lesnej Polany. Widzisz koszmarny pomnik "Rudolf Brodaty"
- Gdzież jest tórca tego dzieła? Huh?! Rudolf chciałby z nim słówko zamienić a jego kusza w szczególności"
Rzeźby, rękodzieła - tak, jak najbardziej
Po co? By powstały zajęcia niezwiązane z przemysłem lub rolnictwem. I fajnie sobie postawić swój pomnik, lub sprzedawać figurki z samym sobą na przykład.
edit: powiem więcej - mozna by wprowadzić nowy skill mówiący o zdolnościach artystycznych i po zakończonym projekcie system losowy by dodawał opis danego dzieła, np. ładny, piękny, brzydki itp. w zalezności od skila wlasnie.
Przybywasz do Lesnej Polany. Widzisz koszmarny pomnik "Rudolf Brodaty"
- Gdzież jest tórca tego dzieła? Huh?! Rudolf chciałby z nim słówko zamienić a jego kusza w szczególności"
- OktawiaN :)
- Mordred799
Pomysl wprowadzenia pomnikow bardzo mi sie w zasadzie podoba - juz dawno dawno temu pewna moja postac bardzo chciala wybudowac pomnik.
Jedynym przeciwwskazaniem byloby ryzyko, ze powistawaloby bardzo duzo roznych pomnikow i to czesto w sposob nieprzemyslany - z drugiej strony taki np. "Kolos Vlotryanski" moglby rozslawic miasto.
Jedynym przeciwwskazaniem byloby ryzyko, ze powistawaloby bardzo duzo roznych pomnikow i to czesto w sposob nieprzemyslany - z drugiej strony taki np. "Kolos Vlotryanski" moglby rozslawic miasto.
Free as a Warbird
- OktawiaN :)
- in vitro...
i wrote:rzeżba - nie za bardzo - jak odróżnić ciekawą rzeźbę od nieciekawej?
PRUT wrote:mozna by wprowadzić nowy skill mówiący o zdolnościach artystycznych i po zakończonym projekcie system losowy by dodawał opis danego dzieła, np. ładny, piękny, brzydki itp. w zalezności od skila wlasnie.
dzięki za ładną odpowiedź. teraz jestem za.
cantr się posypał
- NiKnight
- Agent 0007
- marshall
- in vitro...
- NiKnight
- PRUT
a dlaczego? mamy całe stosy notatek - mielibysmy stosy figurek - które mogły by zachowywac się jak przedmioty - niszczeć.
Własnie tanie i ile się komu spodoba - jak sztuka, to sztuka! No chybaże wielkie posągi, to faktycznie bardzo długie projekty i duzo narzędzi - te mogłyby zachowywać się jak latarnia - być widoczne z daleka.
Własnie tanie i ile się komu spodoba - jak sztuka, to sztuka! No chybaże wielkie posągi, to faktycznie bardzo długie projekty i duzo narzędzi - te mogłyby zachowywać się jak latarnia - być widoczne z daleka.
- Gulczak
Nie będe sie rozpisywał. Powiem krótko - genialny pomysł!!! Już moja postać nie będzie musiała stawiać całego gmachu o nazwie
"Budynek, dla upamiętnienia poległych pod Grunwaldem"
Tylko postawi sie im pomnik i niech sie cieszą, bohaterowie od siedmiu boleści *odchodzi niezadowolony mrucząc coś pod nosem*
"Budynek, dla upamiętnienia poległych pod Grunwaldem"
- marshall
- ushol
- Gulczak
ushol wrote:mam nadzieję, że to nie ty wymyśliółeś gorzowski zamek bo zabiję...
Gorzowskie co? Nie wiem o co chodzi!
Dla upamiętnienia bitwy pod Termopilami
Lepiej?