Alternatywne formy komunikacji
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- in vitro...
- PRUT
- in vitro...
- Rusalka
Ale chciałbym zaznaczyć, że na angielskim forum jest znacznie więcej wrednych, znudzonych to-już-było-ziomów, którzy znacznie mniej przebierają w słowach niż nasi:) To wręcz odstrasza od postowania nowych pomysłow... 

Last edited by Rusalka on Sun Jun 04, 2006 1:26 am, edited 1 time in total.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- PRUT
- Rusalka
- domeq
- in vitro...
- Susel
- Rusalka
- KVZ
- Players Dept. Member
A gdyby dodać, że każdy krzyk powoduje zmęczenie? Nie to, żebym był zaraz za tym pomysłem, bo dźwiękoszczelość to rzecz świetna w Cantr, ale... dla tych co tak się upierają...
Krzyków nie powinno być przynajmniej słychać przez dwie pary drzwi, a tylko przez jedną... Więźniowie i tak już mogą zaśmiecać notatkami i walić do drzwi gdy nie ma wewnętrznej celi...

Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
- Rusalka
Już na to też wpadłem, że krzyk by męczył. Ale powiedz mi, na ile to jest zgodne z prawdą?
Baardzo dużo można wykrzyczeć zanim się naprawdę człowiek zmęczy, a żeby to miało skutek, to krzyknięcie powinno dawać więcej zmęczenia, niż człowiek jest w stanie dziennie zregenerować.

Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Gnom
E tam więcej... 5% za jedną wykrzyczaną kwestię. To by rozwiązało problem, za dużo by krzyczeć się nie dało...
A swoją drogą to mam też inną koncepcję na rzecz do dodania. Otwieranie i zamykanie drzwi. Ale nie na klucz, ale czy są one otwrte na oścież czy przymknięte. Gdyby byly otwarte na oścież, to wtedy ludzie w nich byli by widzeni i słyszeni jak postacie w pojazdach. Co o tym myślicie? No i pytanie czy da się to zrobić programistycznie....
A swoją drogą to mam też inną koncepcję na rzecz do dodania. Otwieranie i zamykanie drzwi. Ale nie na klucz, ale czy są one otwrte na oścież czy przymknięte. Gdyby byly otwarte na oścież, to wtedy ludzie w nich byli by widzeni i słyszeni jak postacie w pojazdach. Co o tym myślicie? No i pytanie czy da się to zrobić programistycznie....
- Rusalka
Zrobić na pewno się da. To w sumie znacznie lepsze od okna i innych takich wymysłów. Tylko jeżeli zakładamy, że są drzwi co się otwierają i zamykają, to czy np. w ziemiankach czy nie trzebaby tych drzwi dorobic? W koncu w projekcie nie zużywa się drewna ani nic takiego.