Droga- też lokacja! Uliczki.

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

bast

Postby bast » Fri Feb 23, 2007 7:26 pm

daruj sobie, pomysl nie przejdzie. komplikuje cos czego absolutnie komplikowac nie nalezy kompletnie nic nie wnoszac oprocz zamieszania. podobne propozycje juz byly i upadly.

And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
Matix

Postby Matix » Fri Feb 23, 2007 11:05 pm

Danio wrote:
Matix wrote:Poza tym niektórzy nie dysponują takimi zasobami czasu jak ty by latać sobie po uliczkach...

Wiesz, jak dla mnie granie w stylu "wpadam tylko raz w tygodniu dla zmiany projektu, bo nie mam czasu" nie jest wcale graniem. Albo się poświęca część swojego dnia na granie, albo się w ogóle nie gra.

Chciałem zauważyć, że w Cantra gram kilkakrotnie dłużej niż ty. Wiem na czym polega granie w Cantra i obecnie nie mam żadnego muła. O ile wiesz co to znaczy. Dlatego wyluzuj.

Jeszcze jedno. Żeby przebyć drogę 3 przebudówki i z powrotem potrzeba około 120 zapytań do bazy SQL oraz 2 minut. Jeśli do tego dostawisz uliczki to wyjdzie ci około dwukrotnie więcej zapytań do bazy i większy czas. Teraz zrozum czym jest przeniesienie 500kg surowca.
http://www.matix.salon24.pl
Danio

Postby Danio » Sat Feb 24, 2007 12:51 pm

Po pierwsze, nie chciałem wciskać tego pomysłu na siłę. Próbowałem ukazać go z dobrej strony, nie udało się, nie mam do nikogo pretensji. Po drugie, trochę już w tą grę gram, chociaż do prawdziwego grania mi jeszcze daleko. Po trzecie, wnerwiają mnie postacie, z którymi o prostych rzeczach rozmawia się tygodniami. Po czwarte, cały czas jestem na luzie :wink: .
Quijo

Postby Quijo » Sat Feb 24, 2007 1:55 pm

Danio wrote: Po trzecie, wnerwiają mnie postacie, z którymi o prostych rzeczach rozmawia się tygodniami.

Strona startowa wrote:Cantr II jest grą z wolnym tempem. Wielu graczy przeznacza tylko kilka minut dziennie na każdą graną postać, jedno spotkanie może zatem wydłużyć się nawet do tygodnia gry.

Danio wrote:Po czwarte, cały czas jestem na luzie

To dobrze :)
http://www.gks-murcki.com

Return to “Sugestie”