Pamiec postaci w formie notatki
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- in vitro...
- Rusalka
Co jest zaakceptowane?
EDIT: Haha, już widzę
Coż za zbieg okoliczności, że wpadłem na ten sam pomysł co anglikanie. I to niemal w tym samym czasie. Sory, my bad.
EDIT: Haha, już widzę

Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Cantryjczyk
Mattan wrote:Ja często wyjeżdżam z domu i rozumiem pomysł Rusałka bardzo dobrze. Często plułem sobie w brodę jak coś miałem sobie przypomnieć a zapisałem na twardym. Taką pamięć wyobrażam sobie jako dodatkowy przycisk w opisie postaci otwierający notatkę której nie ma w inwentarzu lub już otwarte pole w którym można notować tak jak zmiana imienia tylko większe. Nie wierzę żeby to obciążyło serwer. Bo w jaki sposób. A pamięć własna to nie starcza jak się zatrudnia 10 ludzi lub zawiera umowy handlowe. Teraz to myślę że zmniejszyłoby to w moim przypadku ilość notatek.
Pomysł jest świetny.
Pomysl Rusalka, a zwlaszcza w sposob opisany przez Mattana bardzo mi sie podoba. Nie bede sie rozpisywal o zaletach, ale to bylaby bardzo mila opcja, z ktorej ja bym korzystal.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.
- Marcin24
-
- Artur
-
- Matix
Bez przesady! Ograniczenia powinny być. Ja po 27 latach Cantryjskich grania nigdy nie potrzebowałem tego typu rzeczy i wszystko pamiętałem co było najważniejsze do zapamiętania.
Miałem jedynie kilka razy sytuację, że zapominałem o pewnej postaci. Kim była dla mojej postaci itd.
Tak zawsze sobie radziłem. Pomysł jest niezły dlatego można go zaimplementować, ale bez przesady.
Miałem jedynie kilka razy sytuację, że zapominałem o pewnej postaci. Kim była dla mojej postaci itd.
Tak zawsze sobie radziłem. Pomysł jest niezły dlatego można go zaimplementować, ale bez przesady.
http://www.matix.salon24.pl
- Elm0
- Susel
- Elm0
- Susel
Elm0 wrote::shock: Swietnie. Trzeba zadać pytanie jaką wizję Cantra ma ProgD. Jak serwer wytrzyma, to niech sobie będzie... tylko ja mam nadzieję, że to nie będzie pamięć absolutna!
Jakos ogromna liczbe zbednych notatek ktorych sie nie da usunac wytrzymuje...
Pozatym... NOSZ K***A! Jak tak bardzo cie boli obciazenie serwera to moze wylaczmy calego Cantra, to serwer bedzie smiiiiigal!

- Elm0
- Mattan
- Susel
Elm0 wrote:Boli mnie jak się 10 minut strony wczytują. Bez niepotrzebnych emocji bo w sumie nie wiadomo o co ci w tym poprzednim poście chodziło.
Juz kilka osob mowilo o obciazeniu serwera w tym i innych tematach... (A moze poprostu jestem przewrazliwiony...

Pozatym nawijasz o tym, ze cos by dodalo obciazenie serwera, wiec skoro wiesz, jakie rzeczy obciazaja serwer, to moze sie z nami podziel, bedziemy wiedzieli jak go odciazyc...

Albo jesli masz troche wolnego czasu to sie zglos do ProgD i pomoz im zamiast narzekac!