Rewolucja w zywieniu
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- Averus Wolfmaster
-
Re: Rewolucja w żywieniu
Lena Katina wrote:Umieściłam już ten pomysł w Sugestjach i odesłali mnie tu.
A ja mam pomysł na wprowadzenie totalnej rewolucji w mechanice gry. Wprowadzenie Exclamation Kalorii Exclamation
Postać musi zjeść dziennie 2500 kalorii (może byc rozróznienie na wiek, płec)
3 Kilo marchwi daje dokładnie 2500 kalorii (załóżmy bo nie sprawdzałem) i tyle owej marchwi postać musi zjeść aby nie być głodną.
Dodatkowo:
Wykonanie młotka kosztuje Cię 500 kalorii dziennie, co odejmujesz od tych 2500 kcal.
Ale odejmować tylko aż pozostanie 500kcal inaczej postać będzie głodna na koniec dnia.
Podsumowując:
Postać która zjadła 2500 kalorii i wykorzysta z tego na rózne działania 1800kcal kładzie się spać najedzona, a wstając i tak zjeść musi 2500kcal (bez chomikowania), ale nie więcej niż 5000kcal (żeby nie było najadania się jednego dnia żeby zrobić więcej młotków). To zmusiłoby do większej aktywności.
Wiem ze to niemozliwe do wprowadzenia, ale urozmaiciłoby grę. Po(s)marzyć można:P

- Averus Wolfmaster
-
zagubienie osobowości,ot co
a może zaczęła pisać po rozmowie z mamą, w miedzy czasie ojciec coś chciał i...kontakt z obydwoma płciami w trakcie jednej wypowiedzi...u nie ustabilizowanej płciowo jednostki nastąpiły zaburzenia...
albo na jednym nicku są dwie osoby zarejestrowane, zaczęła ona, a potem poszła sobie paznokcie pomalować czy coś w miedzy czasie się jakiś koleś doczepił i...proszę! co wyszło. A się teraz pewnie kłócą,że kto z nich takie głupoty pisał! Się obwiniają nawzajem...obydwoje!! Oto odpowiedź

a może zaczęła pisać po rozmowie z mamą, w miedzy czasie ojciec coś chciał i...kontakt z obydwoma płciami w trakcie jednej wypowiedzi...u nie ustabilizowanej płciowo jednostki nastąpiły zaburzenia...
albo na jednym nicku są dwie osoby zarejestrowane, zaczęła ona, a potem poszła sobie paznokcie pomalować czy coś w miedzy czasie się jakiś koleś doczepił i...proszę! co wyszło. A się teraz pewnie kłócą,że kto z nich takie głupoty pisał! Się obwiniają nawzajem...obydwoje!! Oto odpowiedź

- Kalsiver
-
-
Kalsiver wrote:Nie nie i jeszcze raz nie !
Odpada !
(Dajcie kłódkę)
o co chodzi? dlaczego? po co?
Lena Katina wrote:Gram postaciami męskimi i żeńskimi i sie gubię. O ja głupia:P sorki za byka.
wcale nie jesteś głupia, nie przejmuj się komentarzami twierdzącymi inaczej. Tak naprawdę to osobiście twierdzę, że wszystkie Twoje pomysły są bardzo wartościowe i,że na pewno będą kiedyś zaakceptowane

tak więc się nie przejmuj...i pamiętaj, nie jesteś głupia! Każdemu może się zdarzyć zapomnieć jakiej jest się płci, zwłaszcza jak ma się 10 lat...
- Kalsiver
matt_666 wrote:Tak naprawdę to osobiście twierdzę, że wszystkie Twoje pomysły są bardzo wartościowe i,że na pewno będą kiedyś zaakceptowane
Nie dawaj JEJ przynajmniej płonnej nadziei, to są baardzo nikłe szanse więc poco sobie potem robić przykrość....

ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
- lukaasz
taaa...
co jakis czas przypominam o mozliwosci nazywania kluczy (a wlasnie, co z tym??)
No i moj pomysl sterowcow, przyjety kiedys wielkim HURA!!, nagle ucichl.
ale nie trace nadziei
ty swojej tez nie trac
co jakis czas przypominam o mozliwosci nazywania kluczy (a wlasnie, co z tym??)
No i moj pomysl sterowcow, przyjety kiedys wielkim HURA!!, nagle ucichl.
ale nie trace nadziei

ty swojej tez nie trac

gg:403145
http://www.osobnicy.pl
http://www.osobnicy.pl
- ActionMutante
-
Co do psucia jedzenia- może być, ale dopiero po długim czasie. Co do pracy myślę, że wystarczy zwiększanie zmęczenia co jakiś czas. Pory roku? To już dawno powinno być
!
1. Widzisz jak zaczyna padać deszcz.
2. Widzisz jak piorun przeciętnie zabija czterdziestoletni mężczyzna.
yeah!
A tak właściwie co do pór roku i dnia mam pewien pomysł- zmiana "skórki" strony Cantra
! W nocy miałaby kolory ciemniejsze. W dzień jasne. W zimie biała jak śnieg. W lecie słoneczna. Ale skoro już mówię o "skórce" strony- ją należałoby w ogóle zmienić, bo brzydka jest.

1. Widzisz jak zaczyna padać deszcz.
2. Widzisz jak piorun przeciętnie zabija czterdziestoletni mężczyzna.
yeah!

A tak właściwie co do pór roku i dnia mam pewien pomysł- zmiana "skórki" strony Cantra

- in vitro...
Ej dobre! Tyle że trudne do zrobienia, bo co kraj to inny klimat. np. na florydzie chyba zima biała nie jest... ale jak już będą skiny, to zawsze będzie można zmieniać samemu.Danio wrote:A tak właściwie co do pór roku i dnia mam pewien pomysł- zmiana "skórki" strony Cantra ! W nocy miałaby kolory ciemniejsze. W dzień jasne. W zimie biała jak śnieg. W lecie słoneczna.
cantr się posypał
- Matix
-
in vitro... wrote:Ej dobre! Tyle że trudne do zrobienia, bo co kraj to inny klimat. np. na florydzie chyba zima biała nie jest... ale jak już będą skiny, to zawsze będzie można zmieniać samemu.Danio wrote:A tak właściwie co do pór roku i dnia mam pewien pomysł- zmiana "skórki" strony Cantra ! W nocy miałaby kolory ciemniejsze. W dzień jasne. W zimie biała jak śnieg. W lecie słoneczna.
Ok. Tyle że w Cantrze nie ma Florydy

- OktawiaN :)