to moze tak. jesli ktos skleci liczby do jakiejs wiekszej ilosci potraw niz tylko tatar mattana, to ja podejmuje sie przewalis to na angielski, wrzucic do nich i pomeczyc ich troche roznymi drogami...

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
mocny92 wrote: Ale wyjdziemy na rasistów kiedy będziemy tylko z tekstami polska polska polska wyjeżdżać...
mocny92 wrote:Tak, niech się wszystko popojawia w polskiej strefie, i będziemy to roznosić angolom za olbrzymie ceny... Gut ajdijaAle wyjdziemy na rasistów kiedy będziemy tylko z tekstami polska polska polska wyjeżdżać... Możę by tak w hiszpanii wprowadzić rekiny? Atakowały by łodzie i wogle wyjadły by hiszpańców... Świetny plan nie? Sorry za offtop, ale jeśli coś ma wejść, to ma szanse większą chyba all over the world a nie tylko dla jednej grupy ludzi... Ale takiego rekina bym angolom zrobił...
Mattan wrote:ZmutowanyAction to że jakaś potrawa jest przyjęta od innych narodów to nie znaczy że nie jest tradycyjnie polska. Tatar w oryginale jest siekanej koniny która nabierze aromatu po kilkudniowym wożeniu pod siodłem.A jak w nazwie jest np. ukraiński to nie znaczy że go jedzą na Ukrainie bo akurat gadałem z ukraińcami i mówili że takiego barszczu to u nich nie ma. To samo z rybą po grecku. A pizza np. pod nazwą picca może za sto lat stanie się tradycyjną potrawą polaków. Zobaczymy. Poza tym pizza w obecnej formie została stworzona w Ameryce.
mocny92 wrote:sekret pizzy: cienkie ciasto ze specjalnej mąki, BEZ JAJEK JAK TO W POLSCE MYŚLĄ!!! ser do kanapek musi być dobry, a do pizzy jakikolwiek, bo i tak się rozpuści - pogląd panujący w polsce, CAŁKOWICIE BŁĘDNY!!! I ostatnie, nie oszczędzać kurna na sosie, bo to przecież wiele nie kosztuje!!! (a, i sos sie przed pieczeniem dodaje, a nie w miseczkach podaje ludziom!!!)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest