Ja chetnie nie spedzalbym swiat z rodzina, bo ich niecierpie (wysluchiwanie po raz 20 tych samych rodzinnych opowiesci, dzielenie sie oplatkiem...

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
ActionMutante wrote:Taaaa... A pozniej okazuje sie, ze Kalsivier jest Jehowym i ma juz miejsce w niebie![]()
Kalsiver wrote: [...] nie pije [...]
Kalsiver wrote:ActionMutante wrote:Taaaa... A pozniej okazuje sie, ze Kalsivier jest Jehowym i ma juz miejsce w niebie![]()
Mógłbyś mnie nie obrażać ? Nie jestem Jehowym, Buddystą ni żadnym wyznawcą znanych w ogóle religii. (przeczytaj książkę)
A i do żadnej sekty też nie należę... [nie pije nie palę i narkotyków też nie zażywam] (by nie było wątpliwości)
Kalsiver wrote:[nie pije nie palę i narkotyków też nie zażywam] (
ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
Kalsiver wrote:Kalsiver wrote:[nie pije nie palę i narkotyków też nie zażywam] (
te nie piję to trochę przesadziłem (tak jak już pisałem to całym pędemi się trochę machnąłem te nie pije nie powinno tam być
bo lubię wypić
Mattan wrote: twoim bogiem "jest" Kalsilver.
ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
AUTO wrote:Nie wyłączajcie serwerów
Natomiast apeluję do wszystkich aby w czasie świąt powstrzymali od mordów i rabunków swoje postaci.
Nie dlatego, że tak nastraja atmosfera świąt ale dlatego, że jest to nieuczciwe wobec graczy którzy w ten czas nie będą mogli zajżeć na zielone strony
To okropne jak wracasz zaraz po świętach do domu, oczywiście od razu do kompa, aby jak najszybciej zobaczyć co się działo, a tu okazuje się, że twoja ulubiona postać została zabita. A gdyby tylko nie spała, mogłaby bez trudu uciec
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest