Swieta

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

ActionMutante

Postby ActionMutante » Tue Dec 19, 2006 4:01 pm

Taaaa... A pozniej okazuje sie, ze Kalsivier jest Jehowym i ma juz miejsce w niebie :P ;)

Ja chetnie nie spedzalbym swiat z rodzina, bo ich niecierpie (wysluchiwanie po raz 20 tych samych rodzinnych opowiesci, dzielenie sie oplatkiem... :? ). Ale musze pomoc starszej w przygotowaniach i byloby jej przykro jakbym nie posiedzial z nimi, wiec zacisne zeby i przezyje. Ale nie zmienia to faktu, ze chetnie w przerwach miedzy (jakby nie bylo) wypasionymi kolejnymi daniami zasiede se za kompa... :)
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
Kalsiver

Postby Kalsiver » Tue Dec 19, 2006 4:18 pm

ActionMutante wrote:Taaaa... A pozniej okazuje sie, ze Kalsivier jest Jehowym i ma juz miejsce w niebie :P ;)

Mógłbyś mnie nie obrażać ? Nie jestem Jehowym, Buddystą ni żadnym wyznawcą znanych w ogóle religii. (przeczytaj książkę)
A i do żadnej sekty też nie należę... [nie pije nie palę i narkotyków też nie zażywam] (by nie było wątpliwości)
Artur

Postby Artur » Tue Dec 19, 2006 4:23 pm

Kalsiver wrote:[nie pije nie palę i narkotyków też nie zażywam]

k&^%a konfident j&^%ny czy co? :lol:
suchy
Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light

Postby suchy » Tue Dec 19, 2006 4:27 pm

Kalsiver wrote: [...] nie pije [...]

O, matko... To co Ty za zycie prowadzisz? :) Bez picia... Brrr...

A wracając do tematu:
Nie, nie i jeszcze raz nie... W święta, kiedy rodzinka zjedzie się i śpiewa sobie kolędy, ja mogę w spokoju zasiąść do Cantra ;)
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!

Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
ActionMutante

Postby ActionMutante » Tue Dec 19, 2006 4:31 pm

Kalsiver wrote:
ActionMutante wrote:Taaaa... A pozniej okazuje sie, ze Kalsivier jest Jehowym i ma juz miejsce w niebie :P ;)

Mógłbyś mnie nie obrażać ? Nie jestem Jehowym, Buddystą ni żadnym wyznawcą znanych w ogóle religii. (przeczytaj książkę)
A i do żadnej sekty też nie należę... [nie pije nie palę i narkotyków też nie zażywam] (by nie było wątpliwości)

Spoko stary, nie mam zamiaru nikogo obrazac. To byl joke, co mogles po emotkach obczaic. A co do picia, palenia i narkotykow, to nie wiesz co tracisz... ;)
All my friends are dead.

Kalsiver

Postby Kalsiver » Tue Dec 19, 2006 4:34 pm

Kalsiver wrote:[nie pije nie palę i narkotyków też nie zażywam] (

te nie piję to trochę przesadziłem (tak jak już pisałem to całym pędem :roll: i się trochę machnąłem te nie pije nie powinno tam być :twisted: bo lubię wypić :twisted:
Image
ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
Mattan

Postby Mattan » Tue Dec 19, 2006 5:13 pm

Kalsiver wrote:
Kalsiver wrote:[nie pije nie palę i narkotyków też nie zażywam] (

te nie piję to trochę przesadziłem (tak jak już pisałem to całym pędem :roll: i się trochę machnąłem te nie pije nie powinno tam być :twisted: bo lubię wypić :twisted:

Ludziom brakuje odwagi żeby nie pić. :shock:
Po avatarze to można przypuszczać że książę ciemności jest twoim bogiem Kalsilver.
Kalsiver

Postby Kalsiver » Tue Dec 19, 2006 5:33 pm

Mattan wrote: twoim bogiem "jest" Kalsilver.

Mattan dobry jesteś tylko w twojej wypowiedzi brakuje słowa "jest" :twisted:
A i Calcifer nie jest zły...
No to chyba doszliśmy do tego że raczej nie powinno być przerwy w działaniu gry itp.
Last edited by Kalsiver on Tue Dec 19, 2006 5:37 pm, edited 1 time in total.
Image

ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
mocny92

Postby mocny92 » Tue Dec 19, 2006 5:36 pm

Dla mnie swietem wspanialszym od gwiazdki jest każda minuta cantra... A gwiazdki sa meczace, nie nażucaj swojego innym, tak hitlerowcy np robili
robin_waw

Postby robin_waw » Tue Dec 19, 2006 11:17 pm

Powiem tak święta są i tego nie zaneguje nikt bo nawet są ustawowo wolne jako że duża część społeczeństwa je obchodzi, rozumiem że taka przerwa w cantr to miała by być takim chwilowym zatrzymaniem czasu żeby nic nie stracić, zapewne spora część osób będzie spała czyli co to za przyjemność grać jak większość postaci śpi (podobnie dzieje się w wakacje), Ci którzy nie obchodzą świąt, też mają wolne czy to od szkoły czy w pracy (większość). Czyli mogli by na chwilę oderwać się od tego nałogu bez stresu że w cantrze się coś dzieje a ich nie ma przy kompie. Taki wolny czas to jest dobry pretekst na jakiś wypad lub coś w tym rodzaju.
Ale jak widać część osób już bez koputera i netu nie umie żyć i zaraz jakieś kity wciska że jest niewierzący albo innej wiary i ma pretekst żeby jednak od komputera sie nie oderwać. Ktoś pisał że to dobry czas na kilowanie czy spiskowanie. Tylko że to jest nie ferr w stosunku do innych graczy (wiem nie musi być ferr bo jest zły ale cantr to ma być symulacja społeczeństwa a takie zachowanie to NNZ bo skąd postacie mają niby wiedzieć że będą święta), bo się spodziewasz że sporo postaci będzie spać. No cóż widocznie Ci co odgrywają złe postacie i myślą w ten sposób to powinny nie w Cantra grać a jakiegoś Quake czy Duma.

No cóż rozpisałem się ale i tak zaraz pewnie ktoś będzie mi na głowie kołki ciosał.
bast

Postby bast » Tue Dec 19, 2006 11:22 pm

Robin ubawiles mnie :lol:
zamknac cantra na wakacje! a co! od czerwca do wrzesnia szlaban.
i wszytkie dni wolne od pracy, zarowno w Polsce jak i we wszystkich innych strefach jezykowych. i w swieta koscielne! i w kazda niedziele!
:lol:

And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
tehanu

Postby tehanu » Tue Dec 19, 2006 11:31 pm

heh ja tam go trochę rozumiem..

on by chciał aby cantra zamknięto by nie musiał podczas wigilijnej wieczerzy zastanawiać się czy właśnie jego osady nie obrabiają.. :lol:
oj uzależnienie, uzależnienie.. :wink:

a swoją drogą sama się zastanawiam jaki to ruch będzie w cantrze w święta.. i już żałuję, że nie będę mogła w nim uczestniczyć.. :(
ActionMutante

Postby ActionMutante » Wed Dec 20, 2006 9:32 am

Wez robinie poprawke na to, ze sa strefy niechrzescijanskie, a serwer jest wspolny. Takiemyslenie, ze jestesmy pepkiem swiata jest smieszne...
All my friends are dead.

AUTO

Postby AUTO » Wed Dec 20, 2006 11:40 am

Nie wyłączajcie serwerów

Natomiast apeluję do wszystkich aby w czasie świąt powstrzymali od mordów i rabunków swoje postaci.
Nie dlatego, że tak nastraja atmosfera świąt ale dlatego, że jest to nieuczciwe wobec graczy którzy w ten czas nie będą mogli zajżeć na zielone strony ;)
To okropne jak wracasz zaraz po świętach do domu, oczywiście od razu do kompa, aby jak najszybciej zobaczyć co się działo, a tu okazuje się, że twoja ulubiona postać została zabita. A gdyby tylko nie spała, mogłaby bez trudu uciec :(
Artur

Postby Artur » Wed Dec 20, 2006 12:06 pm

AUTO wrote:Nie wyłączajcie serwerów

Natomiast apeluję do wszystkich aby w czasie świąt powstrzymali od mordów i rabunków swoje postaci.
Nie dlatego, że tak nastraja atmosfera świąt ale dlatego, że jest to nieuczciwe wobec graczy którzy w ten czas nie będą mogli zajżeć na zielone strony ;)
To okropne jak wracasz zaraz po świętach do domu, oczywiście od razu do kompa, aby jak najszybciej zobaczyć co się działo, a tu okazuje się, że twoja ulubiona postać została zabita. A gdyby tylko nie spała, mogłaby bez trudu uciec :(

:twisted: :twisted: :twisted:

szykujcie sie na duza liczne swiatecznych zgonow

:twisted: :twisted: :twisted:

Return to “Sugestie”