Fotografie budynków

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Rusalka

Postby Rusalka » Sun Sep 17, 2006 12:18 pm

Jak chcesz pytac o wyglad to przez OOC proponowalbym. Ale ja bym przyjal nieco inna wersje. W cantr nie ma szkol plastycznych i takich tam, a wiec w takich portretach nie musimy oczekiwac podobienstwa, skladnialbym sie wrecz do celowego rysowania schematycznie i prymitywnie (poogladajcie sobie ryciny ze starozytnego rzymu czy sredniowiecza) to moim zdaniem bardziej pasuje do Cantra.

I prosze nie umieszczajcie obrazkow sciagnietych z netu jako prace waszych postaci, jezeli faktycznie nie ma takiej potrzeby. Znacznie cenniejsza jest wasza praca, nawet jak w jedynej waszej slusznej ocenie uznacie ja za kiepska. :)
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
ushol

Postby ushol » Mon Sep 18, 2006 11:20 am

Jeszcze tylko raz dodam... *spam powraca* adnych grfik przydzielanych odgórrnie... i tak jest ich byt dużo jak na tekstówkę... Jeśli coś chcecie zmieniać lub dodawać to może wybór koloru tła strony bo zawsze ktoś mnie ochrzania, że znowy gram w to "zielone gówno" (to nie moje słowa i nie moje pporównanie)
Image
Image
Federacja RP
robin_waw

Postby robin_waw » Mon Sep 18, 2006 11:41 am

ushol wrote:Jeszcze tylko raz dodam... *spam powraca* adnych grfik przydzielanych odgórrnie... i tak jest ich byt dużo jak na tekstówkę... Jeśli coś chcecie zmieniać lub dodawać to może wybór koloru tła strony bo zawsze ktoś mnie ochrzania, że znowy gram w to "zielone gówno" (to nie moje słowa i nie moje pporównanie)

To moze zrobic kilka srórek dla Cantra z mozliwoscia wyboru.
ushol

Postby ushol » Mon Sep 18, 2006 11:47 am

robin_waw wrote:
ushol wrote:Jeszcze tylko raz dodam... *spam powraca* adnych grfik przydzielanych odgórrnie... i tak jest ich byt dużo jak na tekstówkę... Jeśli coś chcecie zmieniać lub dodawać to może wybór koloru tła strony bo zawsze ktoś mnie ochrzania, że znowy gram w to "zielone gówno" (to nie moje słowa i nie moje pporównanie)

to hya aproponowaem... wiem, że było to walkoae jakieś 6 miesięcy temuu, ale dobry wał nie jest zły...

EDIT: sorry za nieskładność moich tektów, ale jest to spowodowane tym, żę klawitura na której ostatnio staram się pisac jest metalowa i do bani... nie umniejsza to jednak temu wynalazkowi którym jest SiteKiosk
Last edited by ushol on Mon Sep 18, 2006 12:37 pm, edited 1 time in total.
Image

Image

Federacja RP
Sasza

Postby Sasza » Mon Sep 18, 2006 12:27 pm

robin_waw wrote:

Zagraj w Ogame :lol:
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
robin_waw

Postby robin_waw » Mon Sep 18, 2006 1:02 pm

Sasza wrote:
robin_waw wrote:

Zagraj w Ogame :lol:

Grałem kiedyś :)

Ale bardziej mi chodzilo o takie skórki jak są w niejednym forum PHBB.

Return to “Sugestie”