Elkarish - zastanów się. Skoro pomysł nie zyskuje powszechnego poparcia... mało tego - wręcz zarzuca mu się niekompatybilność ze światem Cantr... Ciebie odsyła się do innych topiców, w których omawiany był praktycznie ten sam projekt... nieraz ma to wszystko nawet lekko szyderczą nutkę, której Ty jeszcze dajesz uzasadnienie, nie czytając całego topicu... uważasz, że w takiej sytuacji Twój pomysł zostanie wprowadzony ?
ŻADEN projekt nie zostaje wprowadzony w przeciągu 10 minut. ŻADEN !
Każdy pomysł musi zostać dokładnie przemyślany, skonsultowany z pozostałymi członkami departamentu (przeważnie RD - Resources Department), musi być rozważone, czy czasem nie zdestabilizuje on świata Cantr... dopiero po takim procesie zwykle jest on wprowadzany. Jak widzisz nie jest to takie "hop i już".
Jesteś stosunkowo świeżym graczem (tak mi się wydaje przynajmniej), z całą pewnością jesteś jednym z młodszych użytkowników forum, jeśli chodzi o staż. Uznaję, że to jest powodem tej nawałnicy pomysłów... liczyłbym jednak, iż aklimatyzacja nie potrwa za długo i zrozumiesz, na jakich zasadach działa całe uniwersum Cantr.
Jeśli pragniesz, by Twoje pomysły były realizowane na większą skalę, złóż podanie do RD. Tam z pewnością więcej wskórasz, niż na naszym, polskim forum. Tu projekt musi znaleźć poparcie, po czym zostaje tłumaczony i wrzucony na angielskie forum. Tam znowu toczą się boje o to, czy jest dobry... jeśli uzyska on szerokie poparcie, wówczas dopiero idzie on do departamentu.
Ty w departamencie mógłbyś to poddawać od razu dyskusji na najwyższym szczeblu, pamiętaj jednak, że każdy pomysł musi zostać skonfrontowany z górą, Ty zaś za niego odpowiadasz.
Obawiam się, że takie coś mogłoby zadziałać jak kubeł zimnej wody...
Cóż, przemyśl to, co napisałem i wyciągnij wnioski. Ja wciąż wierze, że możesz zostać dobrym forumowiczem.
Pozdrawiam