Rozne sadzonki

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Rusalka

Postby Rusalka » Mon Aug 14, 2006 4:49 pm

eeee, tylko jaki to by miało sens Agent?
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Mon Aug 14, 2006 6:08 pm

Stary mam postać w lokacji gdzie na około 10 osad tylko w niej jest pożywieni które ni potrzebuje przetworzenia. Mam monopol na żarcie a ty mi tu z jakimś ogródkiem wyjeżdżasz!!?? Ty chcesz żebym zbankrutował?

A tak serio JESTEM NA NIE!
Gdyby opłacało się budować to byłoby fajnie a jeżeli nie opłaca się no bo tak mało można z tych ogródków wyciągnąc to po co? Strata czasu (czas na budowanie ogródka, konieczność poświęcenia czasu na uprawę znacznie mniejszej ilości niż normalnie), surowców (budowa ogródka, za te surowce możnaby mieć normalne gotowe żarcie) i ogólnie bezsens bo po co to komu? Dla zwały ma w mieście stać? Już lepiej niech te małe, średnie i wielkie kamienne obiekty zaimplementują to se jeden nazwiesz "ogródek warzywny" i będziesz miał... ;)

I oficjalnie nadaję Ci tytuł rewolucjonisty 2006 - tylu pokręconych, pojaranych pomysłów w tak krótkim czasie jeszcze na forum nie widziałem. Moje gratulacje. Dostajesz gratis 200 minutek do wykorzystania do końca miesiąca ;)
Bziur

Postby Bziur » Mon Aug 14, 2006 6:18 pm

Ty - ludzie, sypiemy czym się da to może też dostaniemy.

Władza dla ludu. Niech żyje lud roboczy!!
Image
Artur

Postby Artur » Mon Aug 14, 2006 7:21 pm

te pomysly sa ekstra, dodaja nam cyferek w liczbie postow :)
Rusalka

Postby Rusalka » Mon Aug 14, 2006 7:25 pm

żarty żartami ale powoli zaczynasz mnie wkurzać tym spamowaniem Artur
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Elm0

Postby Elm0 » Mon Aug 14, 2006 7:45 pm

Patrząc na wasze spamerskie dokonania na język (a może na ręce? :P ) nasuwa mi się jeden komentarz:

Wieś tańczy i śpiewa

Odcinam się od waszych metod spamowania :twisted:
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Artur

Postby Artur » Mon Aug 14, 2006 7:48 pm

rzeczywiscie sie odciales :lol: Rusalko, zdecywowanie twoj sposob spamowania wydaje sie lepszy od mojego, ale jednak polemizowalbym puki nie zamkneli tematu...
Susel

Postby Susel » Mon Aug 14, 2006 8:03 pm

Artur wrote:rzeczywiscie sie odciales :lol: Rusalko, zdecywowanie twoj sposob spamowania wydaje sie lepszy od mojego, ale jednak polemizowalbym puki nie zamkneli tematu...

No ja osobiscie napisalbym "póki", ale to twoj post... :wink:
ImageImage
Tak, mam za dużo wolnego czasu i rejestruje się do wszystkiego...
Artur

Postby Artur » Mon Aug 14, 2006 8:05 pm

wybacz, ale ja zawsze pisze puki, tak samo jak gupi, koonas i kilka innych slow, nie mam zamiaru tego zmieniac, trza miec swoja marke , co nie?:>

edit: a wogle to nie oceniaj blizniego po czynach jego, choc Forrest jakos inaczej by to powiedzial...

Return to “Sugestie”