Kanister

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Mars

Kanister

Postby Mars » Thu Mar 25, 2010 6:43 pm

Kanister

Zastosowanie

Służy do przechowywania i transportu surowców.

Wykonanie

Czas: 1 dni

Materiały: aluminium - 250 gram

Narzędzia: młotek, kombinerki

Urządzenia: nie

Pojemność: 5000 gram

... na benzyne 8)
lacki2000

Re: Kanister

Postby lacki2000 » Thu Mar 25, 2010 10:51 pm

Stalowy też by mógł być. No i żeby pojemniki od jakiejśtam dolnej ilości towaru były przymusowe o czym już pisałem w innym wątku.
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
robin_waw

Postby robin_waw » Fri Mar 26, 2010 10:11 am

I żeby było rozróżnienie, pojemników na ciecze, surowce sypkie i inne ciała stałe.

Code: Select all

Mam tu spory wybór sadzonek
Widzisz jak XXX podaje Ci kanister.

Może chcesz trochę ziemniaków ? Mam tu dwie butelki z ziemniakami i jedną z kebabem.
G.Smok

Postby G.Smok » Fri Mar 26, 2010 6:15 pm

Może to papka ziemniaczana i kebabowa?

Jestem całkowicie za 1 i 2.
ImageImage<---"One potrzebują 200 gram jedzenia dziennie! Pomóż!"

http://www.pajacyk.pl/
1-kliknięcie 1 obiad dla biednego dziecka
warto

89% graczy uważa,że grafika jest najważniejsza,wklej to do podpisu jeśli należysz do pozostałych 11%.
lacki2000

Postby lacki2000 » Fri Mar 26, 2010 6:18 pm

robin_waw wrote:I żeby było rozróżnienie, pojemników na ciecze, surowce sypkie i inne ciała stałe.

Code: Select all

Mam tu spory wybór sadzonek
Widzisz jak XXX podaje Ci kanister.

Może chcesz trochę ziemniaków ? Mam tu dwie butelki z ziemniakami i jedną z kebabem.

no już wcześniej to tu opisałem: viewtopic.php?f=45&t=18955
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
Mars

Postby Mars » Sat Mar 27, 2010 6:42 am

lacki2000 wrote:Stalowy też by mógł być. No i żeby pojemniki od jakiejśtam dolnej ilości towaru były przymusowe o czym już pisałem w innym wątku.

Ja nie wiem, czy pojemnik nie powinien byc jako tako ciezszy (np kanister o wadze 1-2kg), ale jednoczesnie ze wzgledu na jakis sposob trzymania umieszczone w nim surowce stawalyby sie lzejsze o polowe czy wiecej. Wtedy realnie dzwigajac 4kg, mielibysmy 1kg kanister a w nim 6 czy wiecej litrow benzyny. Oplacalaby sie tez bardziej produkcja pojemnikow. Do tego surowce w pojemniku fajnie zeby byly widoczne od razu razem z iloscia, bez potrzeby sprawdzania tego dla kazdego rodzaju surowca oddzielnie dopiero po kliknieciu w ikonke "wyjmij".

Return to “Sugestie”