Lowcy glow

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Ave

Lowcy glow

Postby Ave » Sun Nov 08, 2009 12:43 pm

Może było, może nie. I tak będę paplał.

Toporek (jakikolwiek), maczeta czy tam jakieś miecze
Projekt odcięcia głowy - Godzinka
Projekt odcięcia palca - Natychmiastowy

Nóż (jakikolwiek)
Projekt odcięcia głowy - Dzień
Projekt odcięcia palca - godzinka

Odgryzanie :lol: (zęby)
Projekt odgryzienia głowy - 2 dni
Projekt odgryzienia palca- dzień

Jeżeli załóżmy palec należał do Michaela Jacksona to po upuszczeniu go na ziemię będzie "palec - Miachael Jackson" (Czy jakoś tak) o ile się go znało (w przeciwnym wypadku "Palec - nienazwany mężczyzna")
Jinchuuriki

Postby Jinchuuriki » Sun Nov 08, 2009 1:11 pm

Oczywiście to ma być ćwiartowanie trupa? Bo jeśli tak, to się zgadzam. Relikwie by można było robić jakieś, no i jakiegoś psychola co palce kolekcjonuje bym mógł sobie poprowadzić :twisted:
"Freedom is only a hallucination"
Sztywna

Postby Sztywna » Sun Nov 08, 2009 1:20 pm

O rany... :/
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
Tetro

Postby Tetro » Sun Nov 08, 2009 1:21 pm

Jinchuuriki wrote:Oczywiście to ma być ćwiartowanie trupa? Bo jeśli tak, to się zgadzam. Relikwie by można było robić jakieś, no i jakiegoś psychola co palce kolekcjonuje bym mógł sobie poprowadzić :twisted:

jestem ZA :)
?
Ave

Postby Ave » Sun Nov 08, 2009 1:36 pm

Jinchuuriki wrote:Oczywiście to ma być ćwiartowanie trupa? Bo jeśli tak, to się zgadzam. Relikwie by można było robić jakieś, no i jakiegoś psychola co palce kolekcjonuje bym mógł sobie poprowadzić :twisted:

DOKŁADNIE o to mi chodziło. Można by jeszcze dodać projekt palenia zwłok, na który potrzeba by drewno i trawę i jeszcze do tego urny ze stali czy jakiego tam innego g***a.

I do tego wszystkie informacje typu wanted

Głowy nabite na pal

PS: Psychol-dzikus chodzący wszędzie i rozmawiający z kością dziadka :D (Nawiązanie do Fallouta)
Last edited by Ave on Sun Nov 08, 2009 2:19 pm, edited 2 times in total.
B.M.T.

Postby B.M.T. » Sun Nov 08, 2009 1:43 pm

Jeszcze wyłupywanie oczu, wyrywanie zębów, odcinanie uszu, języków, skalpowanie. I możliwość zrobienia wszystkiego naraz, wraz z dodawaniem adekwatnego opisu do uciętej głowy i ciała.
robin_waw

Re: Lowcy glow

Postby robin_waw » Sun Nov 08, 2009 3:33 pm

Ave wrote:Jeżeli załóżmy palec należał do Michaela Jacksona to po upuszczeniu go na ziemię będzie "palec - Miachael Jackson" (Czy jakoś tak) o ile się go znało (w przeciwnym wypadku "Palec - nienazwany mężczyzna")

Nie no gościu ty to musisz jakiś jasnowidz być skoro po jednym spojrzeniu na odcięty palec poznasz do kogo należał.
Marcia

Postby Marcia » Sun Nov 08, 2009 3:35 pm

naprawde bardzo rzadko mi sie to zdarza, ale... brak mi slow... *kreci glowa*
cald dashew

Postby cald dashew » Sun Nov 08, 2009 3:40 pm

To nie diablo, nie zbieramy tu uszu postaci
Image
Image
Image
Tetro

Postby Tetro » Sun Nov 08, 2009 7:39 pm

Eh te słowa dezaprobaty :cry: :cry: :cry:

a miałem taki ubaw :wink:
?
B.M.T.

Postby B.M.T. » Sun Nov 08, 2009 7:44 pm

Swoją drogą to mogłoby być bardzo fajne.
AUTO

Postby AUTO » Sun Nov 08, 2009 9:47 pm

Juz był kiedyś ten temat poruszany. Były różne propozycje, a chodzi o to aby dało się udowodnić, że ktoś znany umarł nie taszcząc ze sobą ciała.
Może lepszy byłby woskowy odlew twarzy mozliwy tylko do zastosowania na trupie?
Ave

Postby Ave » Mon Nov 09, 2009 1:46 pm

AUTO wrote:Juz był kiedyś ten temat poruszany. Były różne propozycje, a chodzi o to aby dało się udowodnić, że ktoś znany umarł nie taszcząc ze sobą ciała.
Może lepszy byłby woskowy odlew twarzy mozliwy tylko do zastosowania na trupie?

Słów mi braknie... (20 min później) Wyobraź sobie. Banda dzikusów-murzynów wynajętych przez kogoś tam podbiega do ciebie, wbija ci nóż w serce, upuszcza cię przez co lecisz na ziemię, a później przybiega kolejny i zaczyna robić odlew woskowy odlew mordy...

Ps: głowa ważyła by tam z 250g
Ps2: Co więcej... Jeżeli ktoś się pyta "Mogę zabrać te 15241 gram drewna co leży na ziemi?" to równie dobrze można poznać właściciela palca po tym właśnie palcu.
PS3: Ewentualnie palce mogą być jedynie ozdobą i materiałem do zrobienia naszyjnika czy jakiego tam innego paskudztwa, a właściciela się pozna po głowie.

Return to “Sugestie”