Multinarzedzie

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

jacek777_95

Multinarzedzie

Postby jacek777_95 » Sun Apr 27, 2008 7:18 pm

Tak jak w temacie chodzi mi o coś w stylu że ma w sobie przydatne narzędzia.
Funkcje takiego narzędzia
1. Kombinerki
2.Śrubokręt
3.Pilnik
4.Nóż Potrzebne będą do tego stal, żelazo ,aluminium. Ilość do ustalenia.
A i do tego będzie się bardzo szybko zużywać oraz noż jest mały więc
będzie zadawał małe obrażenia .Do zrobienia będzie potrzebne :śrubokręt orz pilnik.
Ale takie coś będzie dosyć mało kosztowało ale za to bardzooo długo sie robiło i prawda troche powienienem to zmniejszzyć
Last edited by jacek777_95 on Tue Apr 29, 2008 3:51 pm, edited 1 time in total.
michal

Postby michal » Sun Apr 27, 2008 9:30 pm

Chodzi o zmniejszenie obciążenia zestawem tych narzędzi? Według mnie zmiany powinny iść w zupełnie odwrotnym kierunku. Przy obecnej wadze przedmiotów każdy Cantrianin może być chodzącym scyzorykiem. Jest więc sens powielać możliwości?
Ice-Man

Postby Ice-Man » Sun Apr 27, 2008 9:54 pm

Proponowane w angielskiej części forum. Opinie głównie negatywne.
Image
ImageImage
Leming

Postby Leming » Mon Apr 28, 2008 7:20 am

Ice-Man wrote:Opinie głównie negatywne.

A jak mają być pozytywne, skoro w proponowanej propozycji brakuje kółek, otwieracza do puszek z filetami z makreli i niedużego poręcznego działka przeciwlotniczego kalibru 37 mm? :shock:
http://www.bookcrossing.com/
Mattan

Postby Mattan » Mon Apr 28, 2008 8:21 am

Mogło by być, ale bez przesady. Można zrobić taki wielofunkcyjny scyzoryk łączący funkcję noża, pilnika, śrubokręta i nożyczek oraz uniwersalne szczypce łączące funkcję kombinerek, obcęgów i szczypiec. Dodanie do potrzebnych do budowy surowców z 5 gram chromu scyzoryk i trochę niklu szczypce utrudniło by wykonanie.
Zaletą powinna być waga i zmniejszenie ilości pozycji w inwentarzu, a wadą zmniejszenie wydajności bo urządzenia wielofunkcyjne nigdy nie są tak dobre jak jednofunkcyjne.
Pila to lekka przesada. :)
Pyroman

Postby Pyroman » Tue Apr 29, 2008 7:04 pm

czy nie zakładałem podobnego tematu o scyzoryku?.. ogólnie mi się ten pomysł podoba

Return to “Sugestie”