Ozdabianie broni

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Mars

Ozdabianie broni

Postby Mars » Thu May 10, 2007 1:24 pm

Obecnie mozna ozdabiac tylko stalowa szable. Proponuje, aby ozdabiac mozna bylo kazda (lub prawie) stalowa bron, oraz niektore narzedzia, np. noz. Przy czym, do ozdabiania moze posluzyc:

-srebro
-platyna
-zloto
-kamienie szlachetne
-laczone kompozycje

Ozdabianie nie zwieksza skutecznosci broni, co najwyzej zwiekszy jej ciezar.

Fajnie bedzie, jesli pojawi sie dodatkowo mozliwosc grawerowania na broni w ten sposob napisow.
Arucard

Postby Arucard » Thu May 10, 2007 2:03 pm

Jestem Za.Ale taki propozycje na forum już były.

PS:Witam wśród cantrowej braci :wink:
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
gawi

Postby gawi » Thu May 10, 2007 2:10 pm

ja też witam i jestem za i rzeczywiście taki pomysł z grawerowaniem juz był...
Danio

Postby Danio » Fri May 11, 2007 12:02 pm

Za, ale do konstrukcji takiej ozdobionej broni będzie się używać tylko jej samej i materiału do ozdoby. A tak w ogóle to ja bym się raczej domagał takiej ozdoby wielu obiektów np. domów i ich wnętrz.
Matix

Postby Matix » Sun May 13, 2007 10:10 am

Po raz kolejny możemy zobaczyć jak pewien forumowicz nie umie wykorzystac pewnej bardzo prostej opcji: http://www.cantr.net/forum/search.php

Tam znajdziesz kilka podobnych tematów (3 albo 4). Propozycja była wielokroć rzucana i zawsze spotykała się z pozytywnym odzewem. Nie wiem jak na angielskim forum i co na to ProgD., ale to nie zmienia faktu, że są ku temu tematy.
http://www.matix.salon24.pl

Return to “Sugestie”