jedzenie

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

cald dashew

jedzenie

Postby cald dashew » Mon May 07, 2007 3:56 pm

Nasze postaci powinny miec wybor co chca jesc najpierw

Np. moja postac miala 9 kg szpinaku a zajadala sie oliwkami ktorych miala pare gram. Szkoda ze nie mozna tego zmienic. Albo mozna a ja o tym nie wiem? Na jakiej to zasadzie dziala?
Image
Image
Image
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Mon May 07, 2007 4:13 pm

Takie sugestie juz byly. A odpowiedzi sa w wiki do znalezienia, na forum tez.
Zjada sie w takiej kolejnosci, ze wpierw idzie jedzenie ktorego trzeba najwiecej by sie najesc. Najbardziej wydajna zywnosc idie na koniec.
Drugie kryterium jest takie, ze kazda zywnosc ktore rowniez moze leczyc jest zjadana w ostatniej kolejnosci. Szpinak leczy, wiec jest przez postac oszczedzany poki postac nie ma wyboru. Oliwki trzeba bylo schowac do jakiejs torby lub talerza by nie zostaly zjedzone.

Nie zaczyna sie nowego tematu by zadac jedno pytanie (na ktore zreszta jest odpowiedz latwa do znalezienia). Nie zaklda sie tez tematu na zgloszenie sugestii ktora byla juz zglaszana i walkowana w innych tematach.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.

Return to “Sugestie”