Sygnet

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Kalsiver

Sygnet

Postby Kalsiver » Wed Mar 07, 2007 6:33 am

Co myślicie o tym:

By wprowadzić sygnet, byłby jak pierścień (z żelaza najlepiej !) z wygrawerowanym napisem (oczywiście będzie jakiś ogranicznik słów!).
Można by było go używać do lakowania kopert, z tym że było by odbite to co jest napisane na tym sygnecie.
Tak więc skończyłby się problem z otwieraną kopertą.
I do głosowań by było przydatne !

Na ten pierścień niewiele materiału by trzeba.

I co wy na to ?
Proszę o opinie.
Image
ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
Susel

Postby Susel » Wed Mar 07, 2007 6:45 am

Z tego co się orientuje będzie można w przyszłości grawerować wszystkie przedmioty... (Tego nie jestem pewien.)

A napewno można pieczętowac (czy "lakować") koperty i jest napisane kto ją zapieczętował, więc po co ten sygnet? :?
ImageImage
Tak, mam za dużo wolnego czasu i rejestruje się do wszystkiego...
Laura_

Postby Laura_ » Wed Mar 07, 2007 8:16 am

nie wiem czy wiesz, mozna spokojnie poradzic sobie z zalakowana koperta - przydaloby sie cos skuteczniejszego
Rusalka

Postby Rusalka » Wed Mar 07, 2007 9:43 am

Laura nie zrozumiała :) Aby poradzić sobie z zalakowaną sygnetem kopertą trzeba było by mieć sygnet z tym samym napisem.

Będziemy na pewno projektować wiele tego typu itemów, kiedy pojawi się możliwość zindywidualizowania dowolnego przedmiotu.

*wyciąga wielki zwój z tytułem "lista priorytetów ProgD"* Gdzieś to tutaj jest.... Czekajcie zacznę szukać od końca do będzie szybciej :)
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Laura_

Postby Laura_ » Wed Mar 07, 2007 9:49 am

ja pisalam o tym, jak sie lakuje teraz, i ze jest latwo obejsc te zabezpieczenia. nie bede pisac jak, bo moze ktos jeszcze na to nie wpadl :-)
dlatego ZA grawerowanymi sygnetami
Obcy

Postby Obcy » Wed Mar 07, 2007 12:28 pm

Odnośnie lakowania. Coś mi się wydaje, że od jakiegoś czasu nie działa wcale. Nie pisze po prostu kto kopertę zalakował. Może ktoś to potwierdzić?
Quijo

Postby Quijo » Wed Mar 07, 2007 12:32 pm

JA potwierdzam
http://www.gks-murcki.com
Artur

Postby Artur » Wed Mar 07, 2007 1:48 pm

ej, sygnet do lakowania czy nie, powinien byc, bo to przeciez taki meski symbol, a teraz wszystkie pierscienie sa dla bab w cantr... zloty sygnet powinien byc jako normalne ubranie
drmartin

Postby drmartin » Wed Mar 07, 2007 5:32 pm

ha a po co wam sygnety? cantryjczyk ma tylko jeden palec wiec może nosić tylko jeden pierścień lub obrączkę (która ma kretyński opis po polsku) lepiej zaimplementować więcej palców...
"Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie jak go wskrzesić" Albert Einstein
Zapraszam:
http://tmbg.fizyka.umk.pl/
http://www.lorki.pl
Matix

Postby Matix » Wed Mar 07, 2007 6:37 pm

Rusalka wrote:*wyciąga wielki zwój z tytułem "lista priorytetów ProgD"* Gdzieś to tutaj jest.... Czekajcie zacznę szukać od końca do będzie szybciej :)

Ja bym prosił o tą listę! Jeśli nie można oficjalnie pokazywać jak ProgD sie leni to wyślij na PM. Gwarantuję, że nic nikomu nie powiem.
http://www.matix.salon24.pl
Rusalka

Postby Rusalka » Thu Mar 08, 2007 2:41 am

Wiesz co? Ona nawet dla RD była nie jawna ale w końcu się do niej dobrałem i... I doszedłem do wniosku, że to nic nie zmienia, że wiem.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Matix

Postby Matix » Thu Mar 08, 2007 6:11 am

Zawsze jednak dobrze jest wiedzieć, kiedy taka indywidualizacja przedmiotów zostanie wprowadzona. Chociaż z tego co podejrzewam ona akurat zajmie więcej czasu niż wszystkie inne.

Człowiek lepiej się czuje, gdy wie, że rzucona przez niego sugestia zostanie zaimplementowana gdzieś za dwa lata. :D

No nie bądź taki... :roll:
http://www.matix.salon24.pl
Obcy

Postby Obcy » Thu Mar 08, 2007 7:00 am

Pzreciez nic się nie stanie jak ujawnicie taką "mapę drogową" rozwoju cantra 8)
Danio

Postby Danio » Thu Mar 08, 2007 5:21 pm

Jestem na tak! Najlepiej jednak by na każdym przedmiocie można było coś wygrawerować.

Return to “Sugestie”