Rewolucja w zywieniu

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

ActionMutante

Postby ActionMutante » Wed Feb 21, 2007 3:33 pm

Danio wrote:
in vitro... wrote:
Danio wrote:A tak właściwie co do pór roku i dnia mam pewien pomysł- zmiana "skórki" strony Cantra ! W nocy miałaby kolory ciemniejsze. W dzień jasne. W zimie biała jak śnieg. W lecie słoneczna.
Ej dobre! Tyle że trudne do zrobienia, bo co kraj to inny klimat. np. na florydzie chyba zima biała nie jest... ale jak już będą skiny, to zawsze będzie można zmieniać samemu.

Ok. Tyle że w Cantrze nie ma Florydy :D . W końcu nie ma problemu- w grze mogą być wszędzie takie same pory roku.

Tak tylko, ze graja ludzie z roznych stref czasowych... I co ? Zrobilbys pod polsze, albo anglie? A co z Kitajcami, albo Amerykancami? Nie badzmy samolubni. A co do skinow to nie wiem czemu ich nie ma!?! Do kurwy nedzy zielony juz mi obrzydl...
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
Susel

Postby Susel » Wed Feb 21, 2007 4:08 pm

Eeee... Zdaje mi sie, ze strefa czasowa nie ma nic do pory roku... Polkula ma... :lol:
Zreszta...
Ludzie! Rok Cantryjski ma 20 dni, trzeba sie w tym zmiescic ze wszystkimi porami... :D :P

EDIT @ DOWN : To trzeba bylo nie przytaczac calej czesci o porach roku, a tylko to co bylo o porach dnia... :wink:
Last edited by Susel on Wed Feb 21, 2007 5:19 pm, edited 1 time in total.
ImageImage
Tak, mam za dużo wolnego czasu i rejestruje się do wszystkiego...
ActionMutante

Postby ActionMutante » Wed Feb 21, 2007 4:12 pm

Ale chodzilo mi o pory dnia ;)
All my friends are dead.

You got dragged outta bed,

Now they're buried and they're dead.

Return to “Sugestie”