Czlowiek i morze
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- OktawiaN :)
Mi ten pmysl sie nie podoba. Wolalbym zeby statki sie brudzily a nie niszczyly. I tak statki sa juz wolne. Nie chce zeby moj statek sie non stop nieszczyl. Dajmy na to ze statki bedzie mozna szorowac ;p
[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl
- CyboRKg
- WojD
Hmm... A może po prostu budować w większych osadach - bez wzgledu na to czy sa nad woda czy nie dinghy o nazwie "wysypisko smieci" - automatycznie jest klucz, do środka wrzuca się wszelkie śmieci. Klucz może trzymać ktoś, kto w danym miejscu rządzi - a notki chyba można do zamknietego statku przeciągać...
==============
-
Sieci są bardzo dobrym pomysłem, warto by je dodać. Jedzenia nie brakowało by na morzu, pozaq tym byłoby ciekawiej. Ale też nie w każdym miejscu jest dość ryb. W każdym razie sieci i ta tuba do rozmów jest ok.
Co do tego wysypiska, równie dobrze można zrobić najmniejszy budynek i tam wrzucać rzeczy.
Co do tego wysypiska, równie dobrze można zrobić najmniejszy budynek i tam wrzucać rzeczy.
Lepiej spłonąć niż dać się rozwiać przez wiatr...
- w.w.g.d.w
Sieci juz sa chyba ze chodzi ci o jakies inne.
A co do notatek to dalem dosyc niedawno pomysl by nie bylo notatek i kopert nieedytowalnych a po wykasowaniu informacjji notatka znikalaby.Niestety niespodobalo sie to.Gdyby polaczyc to z gablotami itp. pomyslami to byloby i naturalnie i nie trzeba by juz trudzic sie z tego rodzaju smieciami.
Pomysl z niszczacymi sie statkami i dryfujacymi notatkami popieram.Ciekawe to ale trzeba dobrze zbalansowac bo moje postacie moze na statku niewiele sie odzywaja,nie maja o czym ale pracy jest dosyc zazwyczaj.
A co do notatek to dalem dosyc niedawno pomysl by nie bylo notatek i kopert nieedytowalnych a po wykasowaniu informacjji notatka znikalaby.Niestety niespodobalo sie to.Gdyby polaczyc to z gablotami itp. pomyslami to byloby i naturalnie i nie trzeba by juz trudzic sie z tego rodzaju smieciami.
Pomysl z niszczacymi sie statkami i dryfujacymi notatkami popieram.Ciekawe to ale trzeba dobrze zbalansowac bo moje postacie moze na statku niewiele sie odzywaja,nie maja o czym ale pracy jest dosyc zazwyczaj.
- domeq
- w.w.g.d.w
Z tym ze to mocno nienaturalne.Tak samo jesli chodzi o znaki,one powinny sie niszczyc.Znaki mozna tez zmieniac,tylko w Cantrze sa nienaruszalne.
Moze dla urozmaicenia wprowadzic cos takiego by mozna bylo pisac i "malowac" (obrazki) na scianach domow i statkow(nie chodzi o nazwy).Oczywiscie wewnatrz,przynajmniej jesli chodzi o statki a na budynakch rowniez na zewnatrz z tym ze by sie niszczyly po jakims czasie.Wprowadzenie takiego obrazka i napisu to bylby projekt,odpowiednie narzedzia juz sa.Dzieki temu np. o wiele trudniejsze byloby zamazanie obecnosci jakiegos wieznia.Takiego napisu nie schowasz w "Smietniku" ale to juz sprawa nie do konca do tego tematu.
Moze dla urozmaicenia wprowadzic cos takiego by mozna bylo pisac i "malowac" (obrazki) na scianach domow i statkow(nie chodzi o nazwy).Oczywiscie wewnatrz,przynajmniej jesli chodzi o statki a na budynakch rowniez na zewnatrz z tym ze by sie niszczyly po jakims czasie.Wprowadzenie takiego obrazka i napisu to bylby projekt,odpowiednie narzedzia juz sa.Dzieki temu np. o wiele trudniejsze byloby zamazanie obecnosci jakiegos wieznia.Takiego napisu nie schowasz w "Smietniku" ale to juz sprawa nie do konca do tego tematu.
- Elm0
- ActionMutante
- in vitro...
- ActionMutante
Przeczytam jeszcze raz to moze zkumam czacze... Bo po jednym przeczytaniu mi sie nie spodobalo, ale nie wiem czy dobrze zrozumialem...
i pomylilem sie piszac... to nie mialo byc do ciebie... pisze uczac sie i grajac wiec jebie mi sie we lbie
Sorki
Mialo byc do WWGDW ale juz czaje...

Mialo byc do WWGDW ale juz czaje...
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.