w "sugestiach" się teraz mówi o czym innym, więc zakładam ten topic. chodzi pomysły w tym poście. chciałbym, żebyście pisali:
gliniane gary - za/przeciw
pułapki - za/przeciw
ser i twaróg - za/przeciw
tubusy - za/przeciw...
... bo nie wiem czy mam walić z tymi pomysłami do anglosasów
kilka pomyslow in vitro
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- in vitro...
- Rusalka
- in vitro...
- Rusalka
A nie czytałem.
Wszystkie produkty mleczne (a to cała wielka gałąź przemysłu jest) wolałbym zostawić tak jak są do wielkiej chwili implementacji udomowienia krów tudzież kóz. Jak na razie, wszystko to w pratyce nie trzyma się kupy - ani sery, ani jajka, twarogi mleka itp.
Pułapki są ok. Podoba mi się.
Glinianki też.
Chcę jednak wszem i wobec was poinformować, że nie jestem taki wszechwiedzący i wszechmocny jak niektórym się tu czasem wydaje, więc nie będę się zajmował promowaniem ani wykoniem tych projektów. Przynajmniej nie teraz. Mam inne rzeczy do roboty w RD. Sorry

Wszystkie produkty mleczne (a to cała wielka gałąź przemysłu jest) wolałbym zostawić tak jak są do wielkiej chwili implementacji udomowienia krów tudzież kóz. Jak na razie, wszystko to w pratyce nie trzyma się kupy - ani sery, ani jajka, twarogi mleka itp.
Pułapki są ok. Podoba mi się.
Glinianki też.
Chcę jednak wszem i wobec was poinformować, że nie jestem taki wszechwiedzący i wszechmocny jak niektórym się tu czasem wydaje, więc nie będę się zajmował promowaniem ani wykoniem tych projektów. Przynajmniej nie teraz. Mam inne rzeczy do roboty w RD. Sorry

Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- in vitro...
- Mattan