Wyrzucenie towaru za burte

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Forien

Postby Forien » Wed Oct 04, 2006 3:21 pm

KeVes wrote:
w.w.g.d.w wrote:...i zwlok za burte!...

Przecież zwłoki można już teraz chować pod pokładem :D I w dodatku nic chyba wtedy nie obciążają statku ;)

zwloki juz mozna wyrzucac do morza ;)
Image
"Opinia publiczna powinna być zaalarmowana swoim nieistnieniem." (Lec)
Gulczak

Postby Gulczak » Wed Oct 04, 2006 3:26 pm

w.w.g.d.w wrote:
Gulczak wrote:Wyrzucasz 5000 gram drewna za burte.

A w najbliższych osadach (ilość surowców byłaby losowa)

Widzisz jak może przynosi 200 gram drewna.

Widzisz jak może przynosi 2800 gram drewna.

Widzisz jak może przynosi 500 gram drewna.

Widzisz jak może przynosi 1500 gram drewna.

ZA, Za i jeszcze raz za! :P

To podpucha czy rzeczywiscie nie wiesz jak sie pisze "morze"? :D

Ja tez jestem ZA,koniecznie czasem trzeba dac mozliwosci wyzucania surowcow,przedmiotow i zwlok za burte!Ewentualnie tez notatek ale jest przeciw temu duzy opor.Jesli chodzi o zywych cantryjczykow to jestem umiarkowanie na NiE.
I bez takich prosze udziwnien ze np. 5 innych musi przeciagac,jak przeciagac to na normalnych zasadach.

Hehe :P To był wstęp do dowcipu. opowiem go teraz, a potem dam jakiś tekst żeby nie było offtopu :P

Znacie książke "Stary człowiek i morze" ? To jak się wymówi brzmi identycznie jak "Stary człowiek i może". Ciekawa ta książka musi być, skoro stary jest człowiek i jeszcze może :shock:

A teraz opinia w stylu przeciętnego użytkownika forum:

Bardzo spodobał mi się ten pomysł. Jestem bardzo spoko gość, dlatego powiem tak jak wszyscy. Po co mam mieć inne zdanie? i tak jest zajefajnie i z forÓm tylko po to kożystam ;) aby te cyferki, wiecie ziomale, przesówały mi się. ;) .To tak extra-wagancko wygląda. I teraz największy kicz jaki słyszałem to to to to to pozbywanie się ludzi przez innych ludzi ze statku na którym są ludzie. Dlatego mówie wam, ludzie, jestem na tak na genialny pomysł tego fajtłapy, a geniÓsza nigdy nie docenie bo jest dla mnie zbyt mądry (albo modry). Sorrrasieńki za te błendy ortogfar... ortografidźne (hhaha, ale rzart, normalnie superaski!) ale niestety mam ale wielkie. Mam ale ale nie powiem co to za ale, ale moze powiem co to za ale juz niedlugo, ale nie spodziwajcie sie wielkich mecyji (ha, ha) bo to ale to naprawde ale :!:

Jak to przeczyta jakiś filolog języka polskiego, to chyba spadnie z krzesła :twisted:
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Wed Oct 04, 2006 3:38 pm

KeVes wrote:
w.w.g.d.w wrote:...i zwlok za burte!...

Przecież zwłoki można już teraz chować pod pokładem :D I w dodatku nic chyba wtedy nie obciążają statku ;)

Tak?To sprawdzona informacja?No ale to nic nie zmienia,zwloki wygladaja nie estetycznie a i takie wyzucanie to bylby alternatywny pochowek na mozu. :D
Gulczak wrote:Jak to przeczyta jakiś filolog języka polskiego, to chyba spadnie z krzesła :twisted:

Filologow ci u nas brak.
Sztywna

Postby Sztywna » Wed Oct 04, 2006 6:08 pm

w.w.g.d.w wrote:
Gulczak wrote:Jak to przeczyta jakiś filolog języka polskiego, to chyba spadnie z krzesła :twisted:

Filologow ci u nas brak.

Hm... ja już notuję na przyszłość. Lepiej nie wysyłajcie swoich dzieci do szkoły, gdzie będę uczyć naszej ojczystej mowy... :twisted:
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>

Return to “Sugestie”