Wazace notatki

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Marcin24

Postby Marcin24 » Wed Sep 20, 2006 5:22 pm

To może dajmy na to notatki edytowalne da sie palić a te nieedytowalne nie. Albo zrobić możliwość wyrycia czegoś na kawałku drewna albo coś takiego.
NiKnight

Postby NiKnight » Thu Sep 21, 2006 11:57 am

Jestem przeciw dodawaniu wagi do notatek. Może większość z Was ma ich kilkanaście ale są postacie, które mają ich dziesiątki. Do tego jeszcze mają pełne inwentarze niezbędnych narzędzi i jedzenia.

Poza tym czy waga 2g notatki skutecznie zniechęci ludzi od ich posiadania? Jaka jest różnica pomiędzy śmiercią kogoś kto ma 100 notatek a kimś kto ma ich 30?

Jak już chcecie rozwiązać ten problem to może po prostu śmierć postaci "tworzyłaby" kopertę nazwaną imieniem postaci (takim jakie nadał gracz) w której pojawiłyby się wszystkie notatki jakie ona posiadała.
Ni Ni Ni Ni!
Mapokl

Postby Mapokl » Thu Sep 21, 2006 2:11 pm

Ten pomysł z kopertą mi się podoba... O wiele lepsze niż niszczenie notatek...
Loc

Postby Loc » Thu Sep 21, 2006 4:08 pm

Moze takze dodamy widoczna liczbe notatek w kopercie ? Czsami ktos chce zajzec do koperty a tu go zasypuje tona notatek...

Pomysl Niknighta jest bardzo dobry :)
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
Artur

Postby Artur » Thu Sep 21, 2006 4:15 pm

podoba mi sie to z koperta, i z liczba notatek w kopertach tez :D

Return to “Sugestie”