I prosze nie umieszczajcie obrazkow sciagnietych z netu jako prace waszych postaci, jezeli faktycznie nie ma takiej potrzeby. Znacznie cenniejsza jest wasza praca, nawet jak w jedynej waszej slusznej ocenie uznacie ja za kiepska.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
ushol wrote:Jeszcze tylko raz dodam... *spam powraca* adnych grfik przydzielanych odgórrnie... i tak jest ich byt dużo jak na tekstówkę... Jeśli coś chcecie zmieniać lub dodawać to może wybór koloru tła strony bo zawsze ktoś mnie ochrzania, że znowy gram w to "zielone gówno" (to nie moje słowa i nie moje pporównanie)
robin_waw wrote:ushol wrote:Jeszcze tylko raz dodam... *spam powraca* adnych grfik przydzielanych odgórrnie... i tak jest ich byt dużo jak na tekstówkę... Jeśli coś chcecie zmieniać lub dodawać to może wybór koloru tła strony bo zawsze ktoś mnie ochrzania, że znowy gram w to "zielone gówno" (to nie moje słowa i nie moje pporównanie)
To moze zrobic kilka srórek dla Cantra z mozliwoscia wyboru.
robin_waw wrote:
To moze zrobic kilka srórek dla Cantra z mozliwoscia wyboru.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest