Wyglad postaci

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

co wy na to?

Za
30
61%
Przeciw
19
39%

Total votes: 49
Artur

Postby Artur » Fri Aug 11, 2006 2:51 pm

ktos z tworcow gry powinien pokazac nam jak wyglada cantryjczyk, bo jak narazie to kojaza mi sie oni ze starym avatarem Cantryjczyka...
Bziur

Postby Bziur » Fri Aug 11, 2006 3:00 pm

OktawiaN :) wrote:I to nie prawda ze cantryjki sa brzydkie :P

Popieram

Artur wrote:ktos z tworcow gry powinien pokazac nam jak wyglada cantryjczyk, bo jak narazie to kojaza mi sie oni ze starym avatarem Cantryjczyka...

http://www.cantr.net/forum/viewtopic.php?t=7534
Image
Elm0

Postby Elm0 » Fri Aug 11, 2006 3:34 pm

Proponuję dać sobie spokój z tematem wyglądu... burzliwe dyskusje pokazują, że wprowadzenie w tej kwestii jakichkolwiek zmian może być w pewnym sensie niebezpieczne... każde proponowane rozwiązanie ma wielu przeciwników. Więc najlepiej zostawić to tak, jak jest teraz. A jeśli PD będzie chciało w przyszłości forsować ten pomysł, to najlepiej zrobić to tak jak już wspominałem: starym postaciom dac możliwosć wyboru, a nowym nadawać losowo...
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
ActionMutante

Postby ActionMutante » Fri Aug 11, 2006 4:04 pm

Elm0 wrote:Proponuję dać sobie spokój z tematem wyglądu... burzliwe dyskusje pokazują, że wprowadzenie w tej kwestii jakichkolwiek zmian może być w pewnym sensie niebezpieczne... każde proponowane rozwiązanie ma wielu przeciwników. Więc najlepiej zostawić to tak, jak jest teraz. A jeśli PD będzie chciało w przyszłości forsować ten pomysł, to najlepiej zrobić to tak jak już wspominałem: starym postaciom dac możliwosć wyboru, a nowym nadawać losowo...

Dokladnie. Na pochybel faszystom uwazajacym, ze zawsze maja racje i ich sprzeciw/poparcie oznacza koniec dyskusji. Dyskusja jest dla nas jak woda, jak powietrze... pamietajcie towarzysze ;)
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
ushol

Postby ushol » Sat Aug 19, 2006 5:32 pm

I co mnie pokusiło, żeby odpisać coś? Chyba masohizm :twisted:

kiedyś już zaproponowałem coś podobnego, to było dosyć dawno temu... spotkałem się wtedy ze sprzeciwem ludzi do takiego rozwiązania i właściwei argumentacji nie rozumiałem. Pewien dobry człowiek, który Gnomem jest (ostatnio się dowiedziałem, że już go tutaj nie ma :( ) powiedział on, że nie potrzeba takich opisów, aby wiedzieć jak wygląda postać... Za cholerę mu nie wieżyłem, choćby nie wiem co nie potrafi łem tego zrozumieć... No i stało się, że zrozumiałem i stwierdziłem, że naprawdę to nie miało grubszego sensu... Dobrze jest jak jest i tyle... Mamy niepowtarzalne postaci, które można wykreować w tylu kierunkach w ilu kierunkach nasze umysły mogą być skierowane... Poco zamykać ich ilość w liczbach rzeczywistych??

To są nauki Gnoma i dziękuję mu za to, że potrafił mi to przekazać

Ja znowu się ulatniam i znowu powtarzam, że nigdy więcej mnie tutaj nie zobaczycie... ale pamiętajcie... wy mnie nie widzicie, ale ja was tak... buahaha... *śmiech jakby z piekieł* :twisted:
Image
Image
Federacja RP
Elm0

Postby Elm0 » Sat Aug 19, 2006 5:45 pm

Taaa... Lassie wróć.
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Sztywna

Postby Sztywna » Tue Aug 22, 2006 12:34 pm

Ja tam z wyglądem postaci nie widzę problemu. Tylko trzebaby umieć się opisać np. *poprawia swoje długie czarne włosy, które opadły jej na twarz*, albo *usiłuje przebiec kawałek, ale z racji swej tuszy szybko rezygnuje*... Oczywiście to tylko moje skromne zdanie...
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
ActionMutante

Postby ActionMutante » Tue Aug 22, 2006 1:16 pm

Po ponownym przeczytaniu calego topicu jestem na NIE! Jak ktos nie potrafi odegrac wygladu, to nie powinien wogule grac...
All my friends are dead.

You got dragged outta bed,

Now they're buried and they're dead.

Return to “Sugestie”