Zmiany w Cantr II

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Szynszyl

Zmiany w Cantr II

Postby Szynszyl » Wed Aug 16, 2006 5:21 pm

Ciekawi mnie ile z pomysłów rodzacych sie na takich pokojach forumowych jest wcielanych w zycie... Gram krótko moja najstarsza postac ma 27 lat ale nie zauważyłem żadnych zmian za wyjatkiem interfejsu... I tu moje pytanie, czy ktoś z was zna spotkał jakies zmiany w grze ktore narodziły sie w takim miejscu jak ten pokoj??
Rusalka

Postby Rusalka » Wed Aug 16, 2006 5:30 pm

Wprowadzenie informacji o dokowaniu okretów jest czysto polskim tworem:) Instrumenty muzyczne pojawiły się niedawno, wcześniej trochę kamienne siekiery, tarcica... W sumie to pełno różnych rzeczy. Poza tym wiele zmian jest bardzo szczegółowych i często też nie ogłaszanych. Wchodzi w to balansowanie surowców do projektów na przykład (niemal codziennie ktoś coś tam poprawia) Cantr jest tak ogromną pulą przeróżnych przedmiotów, postaci, lokacji i innych, że nowo wprowadzane elementy, często mają mizerny wpływ na całokształt. Ale z dnia na dzień i z miesiąca na miesiąc ten świat poddaje się procesowi ewolucji. Cały czas do przodu.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Bziur

Postby Bziur » Wed Aug 16, 2006 5:43 pm

Wózek drewniany!! Kamienne siekiery, helikopter (w budowie), orazz wiele innych nie dokończonych rzeczy
Image
Szynszyl

Postby Szynszyl » Wed Aug 16, 2006 5:45 pm

a tak sie spytam czy sa jakieś "słuzby" odpowiedzialne za Cantryjski dział wikipedii bo jak zauwazyłem to jest ona mocno nie aktualna, co bardzo utrudnia rozpoczecie gry i poznawanie swiata :evil:
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Wed Aug 16, 2006 5:46 pm

Poza tym Szynszylu drogi poszukaj w ogólnych dyskusjach tematu "Wieści z frontu". Tam bardzo czesto gracze zamieszczają jakieś informacje poza tym możesz na angielskim forum zaglądać do zaimplementowanych sugestii.
Pozdrawiam;)
marshall

Postby marshall » Wed Aug 16, 2006 6:09 pm

Ty należysz do tych służb :P Kto chce ten poprawia uaktualnia itp
\m/,

Return to “Sugestie”