Oczywiscie, wejsc sobie na stronke typu 'kurs html w 5 minut" zawsze mozna i przyznam sie ze tak regularnie robie, ale problem w tym, ze strony Cantra nie zawsze wytrzymuja takie mieszanie w kodzie na wlasna reke. Znaczniki notatek mieszaja sie z tymi pierwotnymi zielonych stron i wszystko sie wykrzywia psuje i denerwuje

Przechodzac do sedna - zajefajnie gdybysmy mieli np. taki topic albo stronke, w ktorej bylyby gotowe szablony, specjalnie do notatek no i wraz z opisem oczywiscie.
Jak wstawic sobie graficzne tlo dla przykladu? Poddalem sie po wielu probach, poniewaz udalo mi sie tego dokonac co prawda (za pomoca tabeli) ale efekt uboczny byl taki, ze nie moglem za cholere sprawic aby sie wiersze zawijaly. Przez co tekst rzociagal sie na pare ekranow w prawo.
Inny kwiatek: napisalem sobie w notatniku piekna tabelke, posortowalem wszystkie umiejetnosci mojej postaci i... nie wiem do dzis co bylo nie tak, ale po wgraniu tego w notatke, napis " ta strona jest na serwerze: lizzle.net 0.587 seconds taken, 27 queries executed (SQL took 0.243 seconds - 41.5%)." Znajdowal sie gdzies na gorze a reszta... szkoda gadac.