Nigdy w życiu nie zgodzę się choćby na taką automatyzację!
Tak jak ktoś niedawno tu rzucił:zacznijmy od komputerów, później programowanie no a później tu już tylko prosta droga do stworzenia robotów które będą robić wszystko . Rusałka to nie kłóci się "nieco" to się kłóci BARDZO. Zacznijmy od automatyzacji robienia młotków, później zautomatyzujmy zbieranie jedzenia - bo po co mamy tracić czas na jego zbieranie no a dalej patrz podkreślone...
Jestem konserwatystą pod tym względem. Nigdy nie usłyszycie ode mnie zgody na automatyzację. Mówię stanowcze NIE!
Czesciowa automatyzacja (industralizm)
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- CzerwonyMag
- Rusalka
- Artur
- Agent 0007
- CzerwonyMag
Rusalka wrote:No widzisz, ale jedzenie już jest zautomatyzowane w dużym stopniu, w dość dziwny sposób (kombajn do marchewek?? WTF??)
Tylko że zauważ że jeżeli kombajnem nikt nie pracuje to on sam nie zbiera surówców. A ta automatyzacja zakłada że maszyny mogą funkcjonować samodzielnie - tyle że mniej wydajnie a według mnie to i tak przegięcie.
- Rusalka
A czy ja poparłem pomysł samodziałających maszyn? Ja napisałem, że w przyszłości, zgodnie z rewolucją przemysłową, mogłyby powstać maszyny produkujące narzędzia i tak dalej, znacznie szybciej niż w tradycyjny sposób. Ale każda maszyna i tak wymagałaby operatora. Taką też maszyną jest kombajn.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Artur
- CzerwonyMag
- Rusalka
CzerwonyMag wrote:Tylko po co komu 3 kilo kamiennych młotków?
Rusalka wrote:mało to użyteczne, bo po co komu 200 młotków?
I wracamy do punktu wyjścia

Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka