Sugestie odnosnie Cantr II Wiki

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

marol

Postby marol » Mon Jul 31, 2006 10:54 am

Rusalka wrote:A ja bym ta cala wiki zablokowal i usunal bo mnie wkurza ze wszystko jest jak na patelni, dla kazdego dzikusa z konca swiata. Tyle :evil:
Hehe, częściowo podzielam ten pogląd.
Artur

Postby Artur » Mon Jul 31, 2006 10:55 am

w grze tez klikasz na maszyne i juz wiesz wszystko, sprawdzasz sobie w budowaniu maszyn, spisujesz na kartke ile czego trzeba do stalowego topora bojowego i wiesz wszystko bez wiki, wiec nie widze czemu wiki miala by komus przeszkadzac , jezeli chcesz odgrywac nauke robienia maszyn i takie tam to odgrywasz, jezeli nie to nie i tyle... wiki jest potrzebna bo dzieki niej nie musze tracic czasu na spisywanie wszystkiego na kartkach, w notatkach...
Loc

Postby Loc » Mon Jul 31, 2006 10:55 am

A potem macie w grze pelno pytan, jak zrobic kamienny mlotek....
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
Rusalka

Postby Rusalka » Mon Jul 31, 2006 11:21 am

A poza tym nie wszystko jest jasne i oczywiste, skoro do zobaczenia informacji np. o projekcie rafincji, trzeba miec piec, wiec jakis ciag rozwoju zarowno materialnego jak i merytorycznego jest zachowany.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
ActionMutante

Postby ActionMutante » Mon Jul 31, 2006 12:23 pm

Jesli ktos jest dzikusem i dobrze go odgrywa to bedzie sie powoli uczyl... To ze ma pod reka wiki mu tej mozliwosci nie zabiera... Jesli jest taki hej do przodu i wskakuje odrazu do auta, no to coz...
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
Rusalka

Postby Rusalka » Mon Jul 31, 2006 6:33 pm

Gracze w Cantr wyraznie dziela sie na dwa obozy - ekonomistow i rpegowcow. Co wiecej jedna i druga grupa skupia sie w swoich spolecznosciach i raczej slabo sie mieszaja. Chyba widac?
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Elm0

Postby Elm0 » Mon Jul 31, 2006 8:59 pm

Istnieje jeszcze kilka grup:
- jakwtosięgraje
- pod wpływem erpegowców stają się erpegowcami (na tyle, na ile umieją)
- pod wpływem ekonomistów stają się ekonomistami, milczkami albo trupami :twisted:

- milczki
- pod wpływem erpegowców stają się erpegowcami (j.w.) albo pozostają milczkami
- ekonomiści nie mają na nich żadnego wpływu

Czyli jak widać, jedynie erpegowcy mają przyszłość przed sobą :P
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!

Return to “Sugestie”