Otwieranie drzwi od zewnatrz

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

belin

Postby belin » Mon Jul 10, 2006 9:34 pm

A swoja droga niezbyt rozumiem ten dosyc kretynski atak - to taka polska tradycja w sumie :-(.
Otwieranie drzwi z zewnatrz jest glupie?
Mozliwosc zobaczenia jaki kucz pasuje do drzwi z zewnatrz jest glupia?
Naprawde najpierw proponuje odrobine wysilic szare komorki a pozniej atakowac - zeby przynajmniej miec jakis argument (oprocz wielokrotnie zbijanego w latwy sposob "a notki se nie umiesz zrobic?"). A jesli sie to chce zrobic tylko dla zaistnienia to moze lepiej odpuscic? Bo wlasnie w takiej kretynskiej powodzi postow o w sumie niczym wsiaka calkiem spora ilosc pomyslow (wiem, wiem - sam teraz topie calosc ale kurna moze wreszcie przynajmniej ci w miare do tej pory myslacy cokolwiek zaczaja).
Artur

Postby Artur » Mon Jul 10, 2006 9:35 pm

belin wrote:A co do map - mam je po prostu wydrukowane. W formacie A3 :-). Piekna sprawa.

o zesz w morde, no toz tak :twisted: a czemu ja o tym nie pomyslalem wczesniej? o kurde, teraz bede sobie planowal wyprawy wieczorem w lozeczku :twisted: ooo, tak sie przykułem do cantr ze zapomnialem ze istnieje cos takiego jak drukarka :roll: juz sie biore za drukowanie :lol:
Matix

Postby Matix » Tue Jul 11, 2006 12:15 pm

Pomysł jest niezły... jestem za
http://www.matix.salon24.pl

Return to “Sugestie”