Male niedopatrzenie ulatwiajace przekrety

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Fri Feb 17, 2006 7:15 pm

Khe wrote:
OktawiaN wrote:Lepiej odejdzie z nalogu i na rowerek po gorach pojerzdzic :wink:

pomijajac jak to jest napisane ;) - zima jest, zbyt wielu chetnych do jezdzenia nie ma a samemu nudno ...no i teraz roztopy sa :P ...Ale niech tylko sie zrobi cieplo :D I zeby pojezdzic nie trzeba gor ;)

No 4 dni temu zakupilem nowy sprzet :D Ale bedzie jazda !!! 8)
Juz jakis maratonik sie szykuje :P Moglyby juz stopniec te sniei bo nie chce nowego sprzetu na snieg brac :P Alejak tylko przestanie lac od razu jade zjerzdzac.

No moze nie trzeba miec gor ale jesli mieszka sie w dolinie otoczonej Szczyrkiem, Magurka, Zarem, Pilarzem, Czuplem itd. To mozna sobie poszalec :P

P.S. Sorki za offtop
[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl
WojD

Postby WojD » Fri Feb 17, 2006 7:16 pm

To by było słuszne - ale coś tu chyba jest nie tak, bo widziałem 'zamrożone' projekty naprawy sprzed 200 dni. Przez ten czas narzedzie powinno sie już chyba rozpaść - prawda?
==============
Hal

Postby Hal » Fri Feb 17, 2006 7:18 pm

wojd wrote:To by było słuszne - ale coś tu chyba jest nie tak, bo widziałem 'zamrożone' projekty naprawy sprzed 200 dni. Przez ten czas narzedzie powinno sie już chyba rozpaść - prawda?

Ja mam tylko prosbe, nie kombinujcie przy tym bo jedna moja postac ma pozakladane projekty naprawy a nie szystkie narzedzia sa jej teraz potrzebne:-)
Gnom

Postby Gnom » Wed Feb 22, 2006 12:06 am

Hal wrote:
wojd wrote:To by było słuszne - ale coś tu chyba jest nie tak, bo widziałem 'zamrożone' projekty naprawy sprzed 200 dni. Przez ten czas narzedzie powinno sie już chyba rozpaść - prawda?

Ja mam tylko prosbe, nie kombinujcie przy tym bo jedna moja postac ma pozakladane projekty naprawy a nie szystkie narzedzia sa jej teraz potrzebne:-)

Moje tez. Moim zdaniem powinno to zostac. Przeciez narzedzi anei powinny sie zuzywac lezac na ziemi czy po prostu trzymane w ekwipunku. Wiec jesli to nie ebdzi enaprawione, to projekty tez powinny pozostac...

Return to “Sugestie”