Nowi

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

belin

Postby belin » Sat Jan 14, 2006 10:07 pm

Yossarian wrote:po kiego wała robisz kilka postaci nazywając je tak samo?

Nie on jeden niestety.
Yossarian

Postby Yossarian » Sat Jan 14, 2006 10:38 pm

belin wrote:Nie on jeden niestety.

Tak, Krzysia S. też już niejednego spotkałem... ;)
belin

Postby belin » Sat Jan 14, 2006 10:46 pm

Yossarian wrote:
belin wrote:Nie on jeden niestety.

Tak, Krzysia S. też już niejednego spotkałem... ;)

I nie chodzilo mi o Krzysia niestety. Ale moze to jakas postac zainspirowana forum ;-)
nemo49

Postby nemo49 » Sat Jan 14, 2006 10:54 pm

A ja dwóch Yossarianow :D To Twoi czy ktos sie podszywa pod Tojego nicka ?
Yossarian

Postby Yossarian » Sat Jan 14, 2006 11:19 pm

Ktoś się podszywa najwidoczniej... albo wpadł na ten sam 'pomysł'. Ja mam tylko jednego. Plażowicza.
lukaasz

Postby lukaasz » Sat Jan 14, 2006 11:44 pm

Ja mam 3 postacie o tym samym imieniu. A wynika to z tego ze za nic niemoglem sie w tej gre polapac wiec nazwalem je od tak, na odczep sie. Ale jak mi sie zaczelo tu podobac nadalem im nazwiska :D
Matix

Postby Matix » Thu Jan 26, 2006 11:30 am

Po pierwsze masz bardzo małą wyobraźnię i jak wynika brak wiedzy matematycznej - tzw. świat płaszczaków jest dość powszechnym zagadnieniem matematycznym zwłaszcza w zagadkach:
"Jak pokazać płaszczakowi sześcian? zakładając, że możemy przenikać figurą przez ich "świat"?"
Możliwość, że świat Cantr jest w 2d, jest całkiem możliwa, wyjaśniła by się sprawa z gazem...
A że mamy n możliwości to, że świat Cantr może być n wymiarowy. Tak trudno to zrozumieć?

JA mam na przykład dwiee postacie o tym samym imieniu i to przez przypadek. Boję się co się stanie jak dojdzie do spotkania - chyba wolę raczej go uniknąć...
A trzecia postać jest często nazywana tak samo jak one mimo, że jest kobietą i ma żeńską odmianę tego imienia... Zdrobnienie?
http://www.matix.salon24.pl
domeq

Postby domeq » Sat Jan 28, 2006 12:26 pm

w.w.g.d.w wrote:Kazdy inteligenty człowiek dojdzie do wniosku ze kantryjczycy pączkują (albo cos w tym stylu).Wszelkie dwudziestoletnie mezczyzny i kobiety to tylko podpucha,nie ma płci ani sexu ani nic takiego.Kantryjczycy rozmnazaja sie jak ameby i juz :wink:

Moze: Wyłania się na świat.

Heh, a ja zawsze sadzilem, ze sa jednokomorkowcami i czasem zachodzi podzial komorki ;)

btw: podoba mi sie opcja z wychodzeniem z krazkow ;-)
ushol

Postby ushol » Sat Jan 28, 2006 2:07 pm

Może by tak uzależnić rodzaj narodzin od surowców które można znaleźć w danej lokacji... Np wychodzi ze stokrotki... Albo Spada z drzewa... Lub wychodzi spod kamienia...

Albo transmutuje z drzewa/kamienia w dwudziestoletnią kobietę/mężczyznę
Image
Image
Federacja RP
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Sat Jan 28, 2006 2:19 pm

Albo wychowany przez wilki, opuscil lasy i bezludzia gdy osiagnal pelnoletnosc. :) To by nawet czasami pasowalo, jak nowy musi sie wszystkiego uczyc. Gorzej gdy mialby byc wychowany przez owce. :P
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Mon Jan 30, 2006 9:04 am

Narvego wrote:
w.w.g.d.w wrote:Kazdy inteligenty człowiek dojdzie do wniosku ze kantryjczycy pączkują (albo cos w tym stylu).Wszelkie dwudziestoletnie mezczyzny i kobiety to tylko podpucha,nie ma płci ani sexu ani nic takiego.Kantryjczycy rozmnazaja sie jak ameby i juz :wink:

Moze: Wyłania się na świat.

Heh, a ja zawsze sadzilem, ze sa jednokomorkowcami i czasem zachodzi podzial komorki ;)

btw: podoba mi sie opcja z wychodzeniem z krazkow ;-)

To byla taka przenosnia literacka :P

A o co chodzi z tymi krazkami?

Ushol fajny pomysl masz (w sensie ze smieszny) zas kombinowanie ze jakies zwierzaki wychowaly to troche za bardzo wydumany.
ushol

Postby ushol » Mon Jan 30, 2006 10:10 am

w.w.g.d.w wrote:Ushol fajny pomysl masz (w sensie ze smieszny) zas kombinowanie ze jakies zwierzaki wychowaly to troche za bardzo wydumany.

Dzięki... chociaż to balsam napisał... :twisted:
Image

Image

Federacja RP

Return to “Sugestie”