dwudziestoicwiercioletnizawszonymezczyzna

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

WojD

Postby WojD » Mon Dec 12, 2005 11:29 pm

Raist wrote:Moherowe berety ...

* przegląda Wiki *

...

mamy problem - czy wełniany kapelusz (wool hat) może być uznany za moherowy beret?

No bo Radio możemy mieć (ino miedź potrzebna) a beretów nie?!
Last edited by WojD on Mon Dec 12, 2005 11:33 pm, edited 1 time in total.
==============
Bziur

Postby Bziur » Mon Dec 12, 2005 11:32 pm

Wracajac do tematu, to nie jest to problem wstawienia pare opcji ... case
Image
nowy kamienny mlotek

Postby nowy kamienny mlotek » Tue Dec 13, 2005 6:51 am

Eurofil wrote:Raisci i komunisci :/

No coz masz jeszcze duzo czasu by zweryfikowac swoje poglady, mam nadzieje, ze dobrze go wykorzystasz. EOT
Nie pytaj mnie kim jestem.
Image
NiKnight

Wiek cantryjczykow...

Postby NiKnight » Tue Dec 13, 2005 10:54 am

Taki system jak teraz mimo wymienionej przez Ciebie Eurofilu wady jest dobry. Zgodze się z Tobą, że nie wszyscy potrafią określić wiek drugiej osoby, zwłaszcza mającej więcej niż 50-60 lat. Jednak wiek ludzi do pięćdziesiątki większość z nas potrafi określić.

Jeśli miałaby nastąpić zmiana to dam podobny przykład:

Ktoś przed wami (w świecie rzeczywistym) położy kobalt, magnez, hematyt, oczar, cyne i cynk. Czy potraficie bez korzystania z encyklopedii, Internetu i innej zewnętrznej wiedzy nazwać te wszystkie surowce? Szczerze wątpię (sam nie potrafię).

Konkluzja: jeśli miałoby się zmienić nazewnictwo odnośnie wieku Cantryjczyków to warto też zmienić nazewnictwo surowców (na przykład stosując opis ich właściwości empirycznych).
Ni Ni Ni Ni!
Matix

Postby Matix » Tue Dec 13, 2005 4:53 pm

No coz masz jeszcze duzo czasu by zweryfikowac swoje poglady, mam nadzieje, ze dobrze go wykorzystasz.

Powiem podobnie o tobie Młotku. Każdy ma prawo do własnych poglądów i nie powinieneś ich narzucać komuś. Mam wiele zastrzeżeń co do UE.

Powinieneś bardziej się przyjrzeć wiadomościom, poczytać, posłuchać itd... Tyle...

8)
http://www.matix.salon24.pl
nowy kamienny mlotek

Postby nowy kamienny mlotek » Tue Dec 13, 2005 5:27 pm

Matix wrote:Każdy ma prawo do własnych poglądów i nie powinieneś ich narzucać komuś. Mam wiele zastrzeżeń co do UE.

Nie narzucam innym swoich pogladow. Rozumiem, ze ktos moze byc przeciwny Unii Ewuropejsckiej jako instytucji. Nie widze w tym nic dziwnego ani zdroznego. Oburza mnie zas porownywanie jej do hitlerowskich Niemiec lub do komunizmu.

Dla mnie takie porownanie jest po prostu niesmaczne i niedojrzale.

Matix wrote:Powinieneś bardziej się przyjrzeć wiadomościom, poczytać, posłuchać itd... Tyle...
8)

Widze, ze mnie niedoceniasz. Sadzisz,ze zabieral bym glos w sprawie o ktorej nie mam pojecia? Polityka interesuje sie od wielu lat a swoje poglady na tematy z nia zwiazane nie ksztaltuje na podstawie czytania komentarzy niedojrzalych pseudopolitykow na onecie.

Wolnosc slowa to mozliwosc wyrazania swojego zdania i posiadania wlasnych pogladow. Nie nalezy jednak zapominac, ze wolnosc to takze ODPOWIEDZIALNOSC za wlasne slowa. Warto o tym pamietac.
Nie pytaj mnie kim jestem.

Image
Raist

Postby Raist » Tue Dec 13, 2005 6:49 pm

Nie dyskutujcie z nim. Dorosnie to moze zrozumie i dojzeje do takiej dyskusji.
outsider

Postby outsider » Thu Jan 26, 2006 8:35 pm

Raist wrote:Nie dyskutujcie z nim. Dorosnie to moze zrozumie i dojzeje do takiej dyskusji.

Raist... Widać że też je jesteś zbyt dojrzały, skoro tak pysznisz i wywyższasz się swoją dojrzałością...
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Fri Jan 27, 2006 1:58 am

Co to za offtop? :shock: Jakim cudem wcześniej go nie zauważyłem. Heh... Temat wymaga moderacji. Podzielenia na dwa i przeniesienia drugiej części do forum offtopowego.
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
Raist

Postby Raist » Fri Jan 27, 2006 7:09 am

Taaa zgadza sie jestem malym, pryszczatym gnojkiem ;)
marol

Postby marol » Fri Jan 27, 2006 7:50 am

Imagevs.Image?

Oh, no...

Image

Return to “Sugestie”