Przeciaganie zwierzat

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

OktawiaN :)

Przeciaganie zwierzat

Postby OktawiaN :) » Wed Oct 12, 2005 4:47 pm

Jak sam temat mowi ;) Gdyby mozna bylo przeciagac zwierzeta mozna by je zachowac przed klusownikami. Jednak nie chodzi mi o przeciaganie zwierzat. Dziki, niedzwiedzie tylko sarny i mniejsze. Dzieki temu mozna by tez zwiekszyc ich przyrost przeciagajac te same gatunki do siebie
Sierak

Re: Przeciaganie zwierzat

Postby Sierak » Wed Oct 12, 2005 4:48 pm

OktawiaN wrote:Jak sam temat mowi ;) Gdyby mozna bylo przeciagac zwierzeta mozna by je zachowac przed klusownikami. Jednak nie chodzi mi o przeciaganie zwierzat. Dziki, niedzwiedzie tylko sarny i mniejsze. Dzieki temu mozna by tez zwiekszyc ich przyrost przeciagajac te same gatunki do siebie

Dobry pomysł,ale tylko z jakąś liną/sznurem.
upierdliwiec

Postby upierdliwiec » Wed Oct 12, 2005 5:05 pm

Ja jestem za możliwością zbudowania zagrody lub chowania zwiedząt do budynków, dla ochrony przed kłusownikami i aby się nie rozchodziły tylko żyły w stadzie!
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Wed Oct 12, 2005 5:21 pm

Pomysl dobry tylko ktos moglby jako pierwszy zbudowac zagrode i sznur i zebrac zwierzeta z roznych lokacji (a co zwierzeta tez moga podrozowac miedzy lokacjami) i wtedy inni mieli by pecha od co nie byloby dzikich zwierzat a jedynie udomowiowone pozatym co z drapieznikami?
Sadze ze oprocz tego co jakis czas powinno sie pojawiac jakies zwierze "z nikad" oraz plodnosc powinna byc wieksza przynajmniej ze 3 razy na rok cantryjski powinny miec mozliwosc te najbardziej plodne zwierzeta do rozmnozenia.
No i ruchliwosc tez wtedy nawet jak ktos mialby zagrode to pomiescilo by sie tam ograniczona liczba zwierzat i zeby inni tez mieli to kilka zwierzat jak sie rozmnoza wypusci na wolnosc a one juz by sobie gdzies poszly.
Co wy na to?
Raist

Postby Raist » Wed Oct 12, 2005 5:51 pm

Za malo mamy zwierzat na takie cos. Yak jak kolega wyzej napisal: niektorzy zwina wszystkie zwierzeta i nie beda mogly przemieszczac sie do innych lokacji.

Return to “Sugestie”