%&$^# &@!%$* &#$%(*#&@ ! #&*@ *!$ !!!
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Yossarian
%&$^# &@!%$* &#$%(*#&@ ! #&*@ *!$ !!!
*#&$% !!!

Everything I build I destroy
Everything I love always hurts
Everything I hate I'd rather love
Everything I am is everything I'm not
Everything I love always hurts
Everything I hate I'd rather love
Everything I am is everything I'm not
- KVZ
- Players Dept. Member
To w związku z meczem?
Nie bierz tego tak do siebie
Na pocieszenie powiem, że jak odpadniemy odrazu to szybciej się ogarniesz i wrócisz do Cantr 
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088

https://x.com/MindKiLLERx2088

- Yossarian
- PRUT
- Rusalka
W takich chwilach cieszę się, że nie jestem fanem piłki nożnej i polskiej reprezentacji. Chociaż tak szczerze to muszę przyznać, że jak Kuszczak osiągnął apogeum swojej kariery to aż złapało mnie za serce 
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
-
Sasza
Co oni wczoraj zrobili <lol>
Najbardziej to z kibiców jestem zadowolony, tak się starali i ćwiczyli do tego meczu
Najbardziej to z kibiców jestem zadowolony, tak się starali i ćwiczyli do tego meczu
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Obcy
- marshall
- Ula
- PRUT
Przegraliśmy, bo Janas nie wziął Dudka!!
P.S. a tak na powaznie, to nie wiem skąd w nas, Polakach takie nadzieje na sukcesy reprezentacji. Przeciez nasi pilkarze, są ledwie przeciętni i awans do finałów mistrzostw świata to dla nich szczyt mozliwości (duzo lepsze druzyny nie awansowały). Dlatego nie ma się co oburzac, że nie grają jak Brazylia!
P.S. a tak na powaznie, to nie wiem skąd w nas, Polakach takie nadzieje na sukcesy reprezentacji. Przeciez nasi pilkarze, są ledwie przeciętni i awans do finałów mistrzostw świata to dla nich szczyt mozliwości (duzo lepsze druzyny nie awansowały). Dlatego nie ma się co oburzac, że nie grają jak Brazylia!
- Ula
Racja PRUT, mnie też dziwi ta medialna atmosfera jak na stypie - ja też nie robiłam sobie nadziei na jakieś sukcesy, chociaż wiadomo lekki żal pozostał... Ale to co piszą polscy dziennikarze, to już przesada - tragedia narodowa na miarę Katynia, nic tylko okryć wywieszone wcześniej flagi czarnym kirem.
Z ciekawością popatrzyłam co też piszą o tym występie na Yahoo! No i nie ma żadnych prześmiewczych artykułów, raczej stwierdzenie prostego faktu - tym razem Ekwadorczycy okazali się lepsi, przede wszystkim dzięki konsekwentnej obronie i słabej skuteczności Polaków.
A z grą nie było aż tak tragicznie, wystarczy sobie przypomnieć mecz z Portugalią w Korei - to było coś!
A tak przy okazji: decyzji kadrowych Janasa zupełnie nie rozumiem, ale widać się nie znam...
Z ciekawością popatrzyłam co też piszą o tym występie na Yahoo! No i nie ma żadnych prześmiewczych artykułów, raczej stwierdzenie prostego faktu - tym razem Ekwadorczycy okazali się lepsi, przede wszystkim dzięki konsekwentnej obronie i słabej skuteczności Polaków.
A z grą nie było aż tak tragicznie, wystarczy sobie przypomnieć mecz z Portugalią w Korei - to było coś!
A tak przy okazji: decyzji kadrowych Janasa zupełnie nie rozumiem, ale widać się nie znam...
- Artur
-
Milo
- dstankiewicz
Artur wrote:to polacy przegrali? jak to mozliwe? mieli wygracdobrze ze nie jestem polakiem, my, cantryjczycy nie musimy sie martwic o takie pierdoly...
Hehe prezgrali
1555-6.32: Ktos1 mowi: "*Kopie lekko pilke do Ktos2*"
1555-6.32: Widzisz jak Ktos1 podaje pilka do Ktos2
1555-7.15: Ktos2 mowi: "*Podbija pilka, zeby po chwili ja zatrzymac na ziemi, podryblowac nia chwile i oddac do Ktos1 lekko ja podnoszac*"
1555-7.15: Widzisz jak Ktos2 podaje pilka do Ktos1
Hehe co wy na to?
EDIT
Hehe do tego moglyby dojsc firmy
- Gulczak
Ula wrote:Przecież przegraliśmy tylko dlatego, że Rasiak nie grał...
Przypomniało mi to pewien dowcip, a więc:
Do Polskiej reprezentacji trafił czarnoskóry piłkarz. Przed pierwszym treningiem Janas narysował na tablicy wielki prostokąt i uderzając w niego piłką mówił:
- To bramka, piłka w bramka to dobrze; piłka nie w bramka, to niedobrze! Kopać, piłka!
Zirytowany murzyn wstaje i mówi do trenera:
-Panie Janasie, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce, mam żone, dzieci, studiowałem filologie polską i mówie w tym języku lepiej, niż nie jeden z waszych obywateli.
Na to Janas:
-Siadaj, kolego! Ja mówiłem do Rasiaka!
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”