Reprezentacja Cantryjczyków na R-konie.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Levir
Reprezentacja Cantryjczyków na R-konie.
Witam.
Zapraszam wszystkich Cantryjczyków do zawitania w dniach 14-16 marca do Rzeszowa na VI ogólnopolski konwent miłośników fantastyki R-kon przygotowywany przez Podkarpackie Stowarzyszenie Miłośników Fantastyki "Reanimator"
Dla uczestników przygotowujemy dwa bloki prelekcyjne (w ramach których odbędą się spotkania z pisarzami), blok Star Wars, blok kultury japońskiej, blok konkursowy, pokazy tańców irlandzkich oraz walk rycerskich a także Games Room, DDR czy stanowiska komputerowe.
Oprócz powyższego gwarantujemy trzy dni świetnej konwentowej atmosfery i to w śmiesznie niskiej cenie 15 zł.
Dodatkowe informacje można znaleźć na naszej stronie www.rkon.reanimator.pl
Osobiście byłoby mi miło, jakby zjawił się ktoś z Cantryjczyków by można było się zapoznać. Na pewno znajdę chwilkę czasu dla każdego z osobna, niezależnie od nawału pracy jaka mnie czeka na konwencie.
Zapraszam wszystkich Cantryjczyków do zawitania w dniach 14-16 marca do Rzeszowa na VI ogólnopolski konwent miłośników fantastyki R-kon przygotowywany przez Podkarpackie Stowarzyszenie Miłośników Fantastyki "Reanimator"
Dla uczestników przygotowujemy dwa bloki prelekcyjne (w ramach których odbędą się spotkania z pisarzami), blok Star Wars, blok kultury japońskiej, blok konkursowy, pokazy tańców irlandzkich oraz walk rycerskich a także Games Room, DDR czy stanowiska komputerowe.
Oprócz powyższego gwarantujemy trzy dni świetnej konwentowej atmosfery i to w śmiesznie niskiej cenie 15 zł.
Dodatkowe informacje można znaleźć na naszej stronie www.rkon.reanimator.pl
Osobiście byłoby mi miło, jakby zjawił się ktoś z Cantryjczyków by można było się zapoznać. Na pewno znajdę chwilkę czasu dla każdego z osobna, niezależnie od nawału pracy jaka mnie czeka na konwencie.
- Leming
- Elf
- Levir
- Leming
- Levir
-
Echo
Levir wrote:Wiesz, dziwni ludzie to właśnie ściągają na konwenty więc są na porządku dziennym. Poza tym, będzie się to całkiem ładnie wpisywać w koncepcję... szczególnie te łomy, tarcze i topory. A jak ktoś jeszcze przyjedzie z tym sprzętem na motorze to już w ogóle wypas
Zaczyna mi się to bardzo podobać. Muszę się rozejrzeć za motorem, reszta się znajdzie.
-
Laura_
- Levir
- Leming
- Elf
- Levir
-
Echo
- Levir
- koliberek
Echo wrote:Leming wrote:Echo, a może autobusem? Motory są takie pospolite.Berety, oszczepy, dym z jajecznicy. Ech... To byłby wesoły autobus.
Byłby!!!! A będzie?![]()
![]()
Ja mam dopiero 20 lat... czy to oznacza, że mam być nago?
A tak poważnie, jak autobusem to ja też jadę... proponuję po drodze budować drogi na Euro 2012, bo niektórzy zdaje się mają już w tym pewną praktykę
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”