Arakhopolis to projekt polskiej mikronacji- państwa-miasta. Jeżeli nie wiesz co to mikronacja to po krótce wyjaśniam - to wirtualne państwo, które tworzy się i działa w internecie. Możesz być kim chcesz, możesz rządzić, pracować w gazecie, robić co tylko dusza zapragnie...
Arakhopolis to nowy projekt, potrzebuje więc chętnych do jego realizacji, żeby to rozkręcic i rozleklamować. Kogo potrzebuję? Każdego, kto ma troche pomysłów i chce je zrealizować:)
www.arakhopolis.yoyo.pl
Arakhopolis- polska mikronacja
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
kazag
- Arucard
-
kazag
- suchy
- Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light
Jeśli mowa o mikronacjach, to serdecznie zapraszam do Księstwa Sarmacji - jednego z największych, jeśli nie największego, polskiego v-państwa.
www.sarmacja.org
Ja sam "bawię się" w to już ponad dwa lata i powiem wam, że to naprawdę coś wspaniałego
Polityka, system gospodarczy, arystokracja, sport...
Tutaj można naprawdę sporo. Ja na przykład jestem w tej chwili posłem na Sejm, Ambasadorem w innym v-państwie, członkiem partii, urzędnikiem jednej z prowincji, Prezesem Ligi Piłkarskiej... W przeszłości byłem też Ministrem. Oprócz tego jestem szlachcicem, oficerem Marynarki Wojennej, a także należę do jednego z największych i najbardziej szanowanych Rodów w państwie
Brzmi może dosyć dziwnie, ale to naprawdę świetna sprawa i wszystkim polecam.
A żeby jeszcze bardziej namieszać wam w głowach podam wam moje nazwisko, jakie mam w Sarmacji, w pełnym brzmieniu:
Mateusz kawaler von Magnis-Suszek-Chojnacki herbu Kości
Jeszcze raz zapraszam!
www.sarmacja.org
www.sarmacja.org
Ja sam "bawię się" w to już ponad dwa lata i powiem wam, że to naprawdę coś wspaniałego
Polityka, system gospodarczy, arystokracja, sport...
Tutaj można naprawdę sporo. Ja na przykład jestem w tej chwili posłem na Sejm, Ambasadorem w innym v-państwie, członkiem partii, urzędnikiem jednej z prowincji, Prezesem Ligi Piłkarskiej... W przeszłości byłem też Ministrem. Oprócz tego jestem szlachcicem, oficerem Marynarki Wojennej, a także należę do jednego z największych i najbardziej szanowanych Rodów w państwie
Brzmi może dosyć dziwnie, ale to naprawdę świetna sprawa i wszystkim polecam.
A żeby jeszcze bardziej namieszać wam w głowach podam wam moje nazwisko, jakie mam w Sarmacji, w pełnym brzmieniu:
Mateusz kawaler von Magnis-Suszek-Chojnacki herbu Kości
Jeszcze raz zapraszam!
www.sarmacja.org
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!
Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!
Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
- Artur
-
kazag
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”