Arakhopolis- polska mikronacja

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

kazag

Arakhopolis- polska mikronacja

Postby kazag » Sun Apr 29, 2007 3:41 pm

Arakhopolis to projekt polskiej mikronacji- państwa-miasta. Jeżeli nie wiesz co to mikronacja to po krótce wyjaśniam - to wirtualne państwo, które tworzy się i działa w internecie. Możesz być kim chcesz, możesz rządzić, pracować w gazecie, robić co tylko dusza zapragnie...

Arakhopolis to nowy projekt, potrzebuje więc chętnych do jego realizacji, żeby to rozkręcic i rozleklamować. Kogo potrzebuję? Każdego, kto ma troche pomysłów i chce je zrealizować:)

www.arakhopolis.yoyo.pl
Arucard

Postby Arucard » Sun Apr 29, 2007 3:58 pm

Ciekawie się zapowiada, już patrze.Ale Cantra i tak nie przebije
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
kazag

Postby kazag » Sun Apr 29, 2007 4:03 pm

Bo nie ma przebijac;) To jest zupełnie coś innego, całość odbywa się na forach, grupach dyskusyjnych, nie ma systemu, tak jak cantr.
suchy
Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light

Postby suchy » Fri May 04, 2007 7:41 pm

Jeśli mowa o mikronacjach, to serdecznie zapraszam do Księstwa Sarmacji - jednego z największych, jeśli nie największego, polskiego v-państwa.
www.sarmacja.org
Ja sam "bawię się" w to już ponad dwa lata i powiem wam, że to naprawdę coś wspaniałego :)
Polityka, system gospodarczy, arystokracja, sport...
Tutaj można naprawdę sporo. Ja na przykład jestem w tej chwili posłem na Sejm, Ambasadorem w innym v-państwie, członkiem partii, urzędnikiem jednej z prowincji, Prezesem Ligi Piłkarskiej... W przeszłości byłem też Ministrem. Oprócz tego jestem szlachcicem, oficerem Marynarki Wojennej, a także należę do jednego z największych i najbardziej szanowanych Rodów w państwie ;)
Brzmi może dosyć dziwnie, ale to naprawdę świetna sprawa i wszystkim polecam.
A żeby jeszcze bardziej namieszać wam w głowach podam wam moje nazwisko, jakie mam w Sarmacji, w pełnym brzmieniu:
Mateusz kawaler von Magnis-Suszek-Chojnacki herbu Kości
;)
Jeszcze raz zapraszam!
www.sarmacja.org
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!

Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
Artur

Postby Artur » Sat May 05, 2007 4:34 pm

ty lepiej na zywo tym zostan, bo wirtualnie to ja jestem Artur Wielki picsetny, wladca ziemski, posiadacz picsetkobietnego haremu, multimilioner, prezydent panstwa bez podatkow, minister zycia i smierci , hiper amant i kosmiczny jebaka :wink:
kazag

Postby kazag » Sun May 13, 2007 12:13 pm

eh, nie kazdemu oczywiscie sprawia przyjemnosc posiadanie jakiejs funkcji w v-panstwie... ale są ludzie, którzy traktują to dość normalnie, tzn jako "zabawe/gre/hobby"...

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”